Bir kadının gönlünü fethetmede sözler mi etkilidir yoksa davranışlar mı?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
içtenlik ve samimiyeti hissettirnek, kadın ya da erkek, her türlü ilişki için gecerli.
kadınlar duymak da ister ama, ikisi bi arada olunca şahane tabi .p

Kadınlar daha çok maalesef ki çoğunluk olarak duyduklarına inanıyorlar. O yüzden sürekli kız arkadaş çevresi çok olan erkeklere sıfat olarak ''ağzı iyi laf yapıyor'' deniliyor. Biz erkekler de zıt olarak söylenenden ziyade gördüklerine ve yapılanlara inanıyoruz. Erkek sözler söylerken abartır süslü püslü söz kullanırken, kadın aşırı bakım yapar. O yüzden iki taraf da bu yönlerini geliştiriyor. :)

Kadınlar kötü erkekle sevgili olurlar öyle bir laf vardı

Tabii ki davranış önemli. Yoksa herkes herkesi görünüşte seviyor.

Kendinize haksizlik etmeyin hanimlar.Ruhunuzun güzel gidaya ihtiyaci vardir.Bunun bilincinde olmak lazim.Aksi takdirde cabuk solarsiniz.
Davranislarinda on numara olup, sizi güzel sözlerden mahrum birakanlara da odun,öküz yakistirmasi yapiyorsunuz.

bir denge lazim burada da, her seyde oldugu gibi.

her ikisi de, hepsi, her sey. IMPRESS ME, DAZZLE ME, SHOW ME WHAT YOU GOT

Yahu kuru kuru daglari feth etmis neye yarar
Canım 2019 yılından beri buradayım, bırak manito hâlâ bir flört yapamadın. Hayır o uçları alınmamış şoklu tavuğun da mı hatırı yok... nerede bu yakışıklılar ya, şu güzel gurbetçiyi görmüyorlar..
Seçici olmayı bırak canım, patlat artık bir bomba. Bak aylardır nadiren gelip yazıyorum şöyle senin de bir olayını göreyim, canım benim.. akıl verme icraat yap :)

Sözler ya da davranışlar sanırım kurulan sistemin bir çeşit yakıtı diyebiliriz.Sözler ile feth edip davranışlar ile refahı sağlarsınız. Tabi "bungy jumping yapan adamlara bitiyorum , ya da öfkelenen keko erkeklere bayılıyorum diye konuşan extrem kadınlar hariç" 1001 türlü kadın tipi var.
1 demet çiçek alıp kalbini kazanabileceğiniz , aynı zamandan bundan nefret edip yoldan geçtiğiniz bir bahçeden çiçek koparıp kulagına taktığınız için mutlu olup gönlünü kaptırabilecek kadın olduğu gerçeğide var.
Şimdi sözlere karşı zaafı olan kadın da var ama bu hepsi için geçerli (herkes cinsiyet gözetmeksizin sever , kadınlar bir tık fazla seviyordur muhtemelen). Kadının en önemli koşulu , sanırım onu koşulsuzca sevebilecek birini beklemesidir evrensel düşünürsek.

İncelikler, nezaket, düşünceli yaklaşımlar gönlümü fetheder. Hödük gibi dolanmayın ortalıkta…

Yoktur feth edilemeyecek bir Kadın, yeterki doğru sözü kullan.

Buna benzer bir şey söylemişti birisi bir gün.
Ama gönül ne ister? Bunu gerçekte kimse bilemez kendi hakkında bile. Yaş ilerlerdikçe de gönül farklı ister. İnsan sürekli değişiyor.

Canım 2019 yılından beri buradayım, bırak manito hâlâ bir flört yapamadın. Hayır o uçları alınmamış şoklu tavuğun da mı hatırı yok... nerede bu yakışıklılar ya, şu güzel gurbetçiyi görmüyorlar..
Seçici olmayı bırak canım, patlat artık bir bomba. Bak aylardır nadiren gelip yazıyorum şöyle senin de bir olayını göreyim, canım benim.. akıl verme icraat yap :)
Ooo hgggg canemmm.. yaa belki uzerinde calisiyorum allah allah xdddd.naptin ne var yok

Geri