Buna ben bile düştüm napıyosun senKirpigine rüzgar değse baktığın yere kan damlar..
Etkilendin mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Buna ben bile düştüm napıyosun senKirpigine rüzgar değse baktığın yere kan damlar..
Etkilendin mi ?
İki tane anime karakteri birbirini bulmuş hale bak...Buna ben bile düştüm napıyosun sen
Kıskançsın. Üzümlü kekim gelir misin? @L_İki tane anime karakteri birbirini bulmuş hale bak...
Sen de herkes gibiymişsin… bitti.kıskanc @illusion da sende böyle yapma olm sonra biri geliyor ne iş diyor uğrasıyorum 2 saat kıza yılan resmi falan atıom küsüyor![]()
Canım 2019 yılından beri buradayım, bırak manito hâlâ bir flört yapamadın. Hayır o uçları alınmamış şoklu tavuğun da mı hatırı yok... nerede bu yakışıklılar ya, şu güzel gurbetçiyi görmüyorlar..Yahu kuru kuru daglari feth etmis neye yarar
Ooo hgggg canemmm.. yaa belki uzerinde calisiyorum allah allah xdddd.naptin ne var yokCanım 2019 yılından beri buradayım, bırak manito hâlâ bir flört yapamadın. Hayır o uçları alınmamış şoklu tavuğun da mı hatırı yok... nerede bu yakışıklılar ya, şu güzel gurbetçiyi görmüyorlar..
Seçici olmayı bırak canım, patlat artık bir bomba. Bak aylardır nadiren gelip yazıyorum şöyle senin de bir olayını göreyim, canım benim.. akıl verme icraat yap![]()
www.instagram.com