koç?Benim burcuma sahip olmak icin adam olduruyorlar .p Gabiah burc yorumcusuna donmussun .p
konuya yorum: Balik etli olmak, sana cok yakismis denebilir sanki .p
aslan ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
koç?Benim burcuma sahip olmak icin adam olduruyorlar .p Gabiah burc yorumcusuna donmussun .p
konuya yorum: Balik etli olmak, sana cok yakismis denebilir sanki .p
Sec bakalim hangisi sence?koç?
aslan ?
Koç olman olası ama bazı şeylerde emin değilimSec bakalim hangisi sence?
Yanlis cevap :d Aslan varken, koc demen de ne bilim :dKoç olman olası ama bazı şeylerde emin değilim
ama bak ne dmisim koç olman olası ama bazı şeylerde emin değilim.Yanlis cevap :d Aslan varken, koc demen de ne bilim :d
Tanimis olsan unutmazdin zaten :d Saka bir yana, bogalarla pek anlasamam ben jklfjkama bak ne dmisim koç olman olası ama bazı şeylerde emin değilim.
sen benim tanıdığım tek aslansin.
mesela teraziyi gozunden tanırım ikizleri öyle, boğayı da
bogalarda sana bayiliyordu zatenTanimis olsan unutmazdin zaten :d Saka bir yana, bogalarla pek anlasamam ben jklfjk
Bir kadına şişko denmez Endercim. Öyleyse mutlaka haberi vardır zaten kendinden, bunu birinden duymaya ihtiyaçlarının olduğunu hiiç sanmıyorum.@Morfinyus senden bahsediyorlar gel izah et bize