Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yemekte kimyon kadında minyon skljEvet kısa boylular için de "bir o kadar da yerin dibinde var" denilmesin.. bununda kibarcasını bulalım...
Benim kısa arkadaşıma da “sen oturuyor musun ayakta mısın?” dediler. Buna da bulunsun.Evet kısa boylular için de "bir o kadar da yerin dibinde var" denilmesin.. bununda kibarcasını bulalım...
İkizler burcu olanlara da "cift karakterli adi pislik" denilmesin.. onun içinde kibarcasını bulalım...Yemekte kimyon kadında minyon sklj
Yay burçlarına da gamsız şerefsiz diyorlar çok da şaapma sen skljİkizler burcu olanlara da "cift karakterli adi pislik" denilmesin.. onun içinde kibarcasını bulalım...
Tam uzun boylu birinin, kısa boyluya vereceği teselli sljj 1.80lık angie hnma bak....Yay burçlarına da gamsız şerefsiz diyorlar çok da şaapma sen sklj
Hem erkekler at gibi kızları beğenip minyonlarla sevgili oluyorlar sklj
1.80 erkek 1.60 kız ilişkisi daha uzun sürüyormuş sklj
-7 fark var ama Anna hanımcım maalesef xdTam uzun boylu birinin, kısa boyluya vereceği teselli sljj 1.80lık angie hnma bak....
Karakteri ikiye bölmüş, olmaması gereken yerde bulunan şeyİkizler burcu olanlara da "cift karakterli adi pislik" denilmesin.. onun içinde kibarcasını bulalım...
Bu daha ağırdı...Karakteri ikiye bölmüş, olmaması gereken yerde bulunan şey
Bir espri geldi aklıma ama yapmiycam skljsSen ben hamburger gömerken onlar at gibi yürüyüp dikkatleri üzerine cekiyorlar...
Ben de anca böyle.. sen uzundun..
Ekli dosyayı görüntüle 37097
Yap anam biraz gülek...Bir espri geldi aklıma ama yapmiycam skljs
Hoş bir espri değil sana ozel yaparım şimdi burda dalga gecerler skljYap anam biraz gülek...
bu arada angie senden daha ikizler heaBu daha ağırdı...