Bir kadına kibarca nasıl şişko denilir..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kucukken uzaktan akrabam kardesimi ve beni okuldan almaya geldi babamla beraber. Kardesime surekli tombis, sisko gibi kelimeler kullandi ve yemek yemekle ilgili konular aciyordu surekli. Bunu sakaya vurarak ve guya seviyor mus gibi yaparak yaptigi icin babam da normal karsiladi (erkekler :emoji_unamused:). Eve varinca kardesim aglamaya basladi. Hakli olarak. Okadar sinirlenmistim ki. Gidip ona vuracam diye soyleniyorum anneme. Birak disari cikayim.. valla oraya gitmeyecegim.. gercekten disarda oynayacagim diye soylendim durdum anneme. En sonunda izin verdi. Yalan soyledim tabi. Mahalleden bi arkadasimi cagirdim ve camii cikisina dogru gittik, oturduk bekliyoruz beraber. Butun adamlar camiiden cikinca amcayi da gordum. "birdaha kardesime sisko deme, sen kendi gobegine bak sisko" diye kizdim ona adamlarin icinde, sonra kacmaya basladim arkadasimla. Arkamdan terbiyesiz, terbiyesizin kizii!!!! diye bagiriyordu. Hic anneme babama bu olayi anlatmamis o zamanlar, yoksa dayagi yemis olurdum coktan. Tabi bu aralar eskileri anip konusunca "iyi yaptin" diyorlar, ama o an duruma sahit olsalardi dayagi yerdim

Hicbir insan hic kimseye gorunusuyle ilgili yorum yapmamali. O insanlar nasil gorundugunu bilmiyor mu? Evde agladiklarini, uzulduklerini bi aileleri bilir, belki onlar bile bilmiyor olabilir. Boyle durumlara sahit oldugum zaman direk araya girerim acimam.

- sevgiliye; okşayabileceğim yerlerin çoğalmış şahane!
- diğer; ayol yanakların ne tatlı olmuş öyle.

1,5m taifesine; çok tatlısın bıcır bıcır : p
2face taifesine; çok yönlülüğün heyecan verici, ufkumu açıyorsun.
1,8 taifesine; hay maşallah hangi bozkırın kısrağısın?

selamünaleyküm.

neden kibarlık yapmak istiyorsunuz ki...
benim bi arkadaşım bana direkt naber göbekli diyo misal. siz de naber şüşko deyin geçin

Yaylarda da var o değişkenlik skln kımıl kkmılız
Çok kararsızım ben ya xd
bizi kötü tanıtma!
şöyle diyebilirsin çok zeki olduğumuzdan; zihnimiz seçenekler içerisinden en doğrusunu tararken, karar değişikliği yaşayabiliyoruz.

Önceden öyle demiyordun.. "anna yıkılsın yerine avm dikilsin diyordun"
ona bakılırsa "boğa burcu yıkılsın yerine üç katlı AVM yapilsin , ilk katına çocuk parki ikinci katına bujiteri üçüncü kstina şarküteri acilsinda " diyorum.

teraziler hakkında ne düşünüyorsun gabi gabi...

Benim burcuma sahip olmak icin adam olduruyorlar .p Gabiah burc yorumcusuna donmussun .p

konuya yorum: Balik etli olmak, sana cok yakismis denebilir sanki .p

Geri