Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama çok haklı bir cümle… Sevgili olunca aradaki muhabbet de bitiyor…Seninle sevgili olursak arkadaşlığımız zarar görür. Seni kaybetmek istemiyorum![]()
Öyle tabii ki, ama iyi bir sevgili olmak için iyi bir arkadaş olmak gerekiyor öncelikle.Ama çok haklı bir cümle… Sevgili olunca aradaki muhabbet de bitiyor…
Yo yo kimseyle aram bozuk değil yaa mskksksÖyle tabii ki, ama iyi bir sevgili olmak için iyi bir arkadaş olmak gerekiyor öncelikle.
O bir görüşte aşk falan hikâye. Hızlı başlıyor, her şey güzel ama işte hormonlar normale dönünce sıradanlaştı diyorsun, ve bitiyor
Her şeyi çabuk tüketiyoruz enci.
Neyse hangi yakışıklı arkadaşın ile aran bozuldu, gelir mi nick isim falan.. yer yerinden oynasın.
Sen yaşamadın böyle bir şey, ama bir tanıdık ya da arkadaş yaşadı sanırım..Yo yo kimseyle aram bozuk değil yaa mskksks
Yakısıklı ile hic bozulmaz hahah şaka tabii
Yok ama yasadıgım iliskilerimden çıkarım yaptım. Ayrılınca düşman olunmuyor ama Allahın selamı dısında kelam da olmuyor. En azından bende böyle.Sen yaşamadın böyle bir şey, ama bir tanıdık ya da arkadaş yaşadı sanırım..
Ben de çoğu şeyi bir arkadaşım soruyor vs derim hepkendim için değil ahah.
bzhsshhshhaha patladimHerkese mesafeliyim bi tek sana değilim
Ekli dosyayı görüntüle 80502