Bir kadın yalanı söyle

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ne alakasi var diyosam bi alakasi kesin olur.. gecistirmek icin soyluyorumdur zaman kazanmak icin shshs

bana olan ilgin için teşekkürler allah razı olsun dramını yaşatıp nedensee hepp yazmalarrr hayırdır ?

Son düzenleme:
Ama çok haklı bir cümle… Sevgili olunca aradaki muhabbet de bitiyor…
Öyle tabii ki, ama iyi bir sevgili olmak için iyi bir arkadaş olmak gerekiyor öncelikle.
O bir görüşte aşk falan hikâye. Hızlı başlıyor, her şey güzel ama işte hormonlar normale dönünce sıradanlaştı diyorsun, ve bitiyor :)
Her şeyi çabuk tüketiyoruz enci.
Neyse hangi yakışıklı arkadaşın ile aran bozuldu, gelir mi nick isim falan.. yer yerinden oynasın.

Öyle tabii ki, ama iyi bir sevgili olmak için iyi bir arkadaş olmak gerekiyor öncelikle.
O bir görüşte aşk falan hikâye. Hızlı başlıyor, her şey güzel ama işte hormonlar normale dönünce sıradanlaştı diyorsun, ve bitiyor :)
Her şeyi çabuk tüketiyoruz enci.
Neyse hangi yakışıklı arkadaşın ile aran bozuldu, gelir mi nick isim falan.. yer yerinden oynasın.
Yo yo kimseyle aram bozuk değil yaa mskksks
Yakısıklı ile hic bozulmaz hahah şaka tabii

Yo yo kimseyle aram bozuk değil yaa mskksks
Yakısıklı ile hic bozulmaz hahah şaka tabii
Sen yaşamadın böyle bir şey, ama bir tanıdık ya da arkadaş yaşadı sanırım..
Ben de çoğu şeyi bir arkadaşım soruyor vs derim hep :) kendim için değil ahah.

Feminen yalan..
Komedi

Yalanin feminenlisi

Sen yaşamadın böyle bir şey, ama bir tanıdık ya da arkadaş yaşadı sanırım..
Ben de çoğu şeyi bir arkadaşım soruyor vs derim hep :) kendim için değil ahah.
Yok ama yasadıgım iliskilerimden çıkarım yaptım. Ayrılınca düşman olunmuyor ama Allahın selamı dısında kelam da olmuyor. En azından bende böyle.

kimseyle samimi değilim. sen gibi
o arada skyp3den 12882 kisiyle konusuyordur telegramdan da 182772 kisiyle konusdugunu unutmayalim whatsabi hic olaya katmiorum bile

güzel kadınlar tanıdım
saçma sapan şeylerle muhatap olmadım

Geri