Bir kadın neden asla unutmaz?

Konu sahibi son olarak 75 gün önce görüldü
1000 tane doğruyu unutur da, 1 yanlışı unutmaz. Nedeni kendileri de bilmiyor .

Aslında unutmamak o k adar da iyi bişey olmayabilir. Ağırlık yapar, canını sıkar. Unutmak bazı durumlarda daha iyidir

Benim hafızam çok iyi. Affederim ama asla unutmamm. Bana yanlış yaparken 1907 kez düşünün.

Aslında unutmamak o k adar da iyi bişey olmayabilir. Ağırlık yapar, canını sıkar. Unutmak bazı durumlarda daha iyidir
Unutmamak derken yapılanı unutmamak ancak yapan kişiyi de defterden silmek ve bir daha da adını anmamak anlamında. Yük olmaz bu şekilde ve bir daha da görüşmezsin olur biter.

@Hesna cığım yapılanı unutmamak derken "dert edinmek" anlamında değil ancak ben soğuduğum insana bir daha yakınlık duyamayanlar arasındayım. Nötr olurum ve benim için varlığı anlam ifade etmez. Kin besleyip intikam peşine asla düşmem.

araya vicdanım girerse benim de o soğukluk yerini sıcaklığa bırakabiliyor :/
sebebi mantıklı gelmezse kurnazsa karşımdaki yaptığını elbette unutmak zor olabilir de zamanla yok sayıyorum
zamanla da umursamıyorum yani yaptığı da yanına kalsın diyip geçiyorum, zaman ona yanına kar bırakmıyor zaten ben de unutmayı seçiyorum smfbsk

araya vicdanım girerse benim de o soğukluk yerini sıcaklığa bırakabiliyor :/
sebebi mantıklı gelmezse kurnazsa karşımdaki yaptığını elbette unutmak zor olabilir de zamanla yok sayıyorum
zamanla da umursamıyorum yani yaptığı da yanına kalsın diyip geçiyorum, zaman ona yanına kar bırakmıyor zaten ben de unutmayı seçiyorum smfbsk
Unutulsun ya da unutulmasın... Sonuçta intikam alma istediği sorunlu bir tavırdır ve karşı tarafı önemsediğinizi gösterir.

Unutulsun ya da unutulmasın... Sonuçta intikam alma istediği sorunlu bir tavırdır ve karşı tarafı önemsediğinizi gösterir.

yok ben öyle düşünmüyorum
şöyle düşünüyorum
“Ne yaparsan yap, onun karşılığını muhakkak göreceksin.”

yok ben öyle düşünmüyorum
şöyle düşünüyorum
“Ne yaparsan yap, onun karşılığını muhakkak göreceksin.”
Kendi adıma o kişiye bir saniye bile ayırmam. Zaman ve enerji kaybıdır. Yaptığının karşılığını yaşam boyu bir şekilde öder zaten.

Unutmayan, unutamayan kadın yoktur, senden sonra henüz karşısına biri çıkmamıştır. Çıkınca unutacaktır. Hiç sekmez, o yüzden en başından kov gitsin birader.

Kin tutmaya daha müsait oluyor kadın. Bizim gibi değiller. Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum

Kalbi kirilmis kadinlardan,En kutsaliniza siginin.
Benden söylemesi.

Geri