Bir kadın neden asla unutmaz?

Konu sahibi son olarak 76 gün önce görüldü
Neden bir kadın kendisine yapılan yanlışı unutmaz?

Ve intikamını nasıl alır?

alşsjdşasjs , ulan her seferinde diyorum ki daha saçma içerikler gelmez herhalde, ama geliyor, vallahi bravo.

orasini anlamam. artik yazma mecburiyetinde bulunuyorsun. ister gul, ister agla. baykoltukcu beyefendi bu topici acmis ve soru sormus. NEDIR CEVABINIZ?

şimdi hangi kadın bir kadın diyor 3 tane kadın var görsellerde, hangisini baz alıp cevaplayacağım ben, mesela alttaki şeytan gibi bakıyor o abla fena şeyler yapabilir.

sorunun, yani konunun gorsellerle tek alakasi kadin olmalari mi? :d gisele bundchen'i cok begeniyorum bu arada. gormusken demeden gecmeyeyim.
soruya gelecek olursak, bir kadinin unutmama sebebi kin tutmasidir tabi (her insanda oldugu gibi). ona yanlis yapanin basina bir is gelmeden veya karma isini yapmadigi surece bu kin buyur de buyur. eger bu kadin mutluysa ve hayatinda mutlu seyler yasiyorsa, cok etkilemez kendisini ve kini de hafifler, unutulur. sadece ''bu kisiye dikkat etmeliyim'' sekilde kalir kafasinda. yani en azindan bende boyle. insan kendisine yapilani biraz daha kolay affedebilirken, cocuguna veya kardesine, sevdigine yapilan olumsuz ve kotu bir seyi affetmez. unutmaz. kucuklugumden beri hic sevmedigim bir kadin var. o zamanlar onun annem ve babamla ilgili soyledigi bir seye sahit olmustum ve dusman belirledim onu. oysa annem bu kadinla konusur, guler ve kadinin soylediklerini de bilir, takmaz. bu kadin kapimizi calsa iceri almam, ama annem iceri alir, oyle diyeyim. veya kardesimi uzmus olan bir eski arkadasi. ben bu sureci gordugum ve bildigim icin, kardesimi aglarken gormus oldugum icin, o kisiden de sogup mesafemi koydugum oldu. koruma ve sahip cikma icgudusu gibi dusunun bunu. intikam mintikam anlamam.

eh, insani duygular iste. normal.
temsili ..

iste orasi sana kalmis bak. kreatif ol. gorseldeki kadin olabilir, hayatindaki tanidigin kadinlar olabilir, ailedeki kadinlar olabilir. ha, bir de genel olarak kadinlari bir olarak yorumlayabilirsin. mesela gisele ne yapabilir?
aha ulan ya....:D gisele iy boşverin o karar versin

Kadını erkeği yok ve insanların yapılan yanlışı unutmamaları çok doğaldır ancak intikam almak gibi bir çaba da anlamsızdır. Mesafeni koyar ve yoluna gidersin. Bir daha diyalog kurmamak ve uzaklaşmak yeterlidir, fazlası ise kişinin yanlış yapana vereceği değer olur oysaki hiç kimse için huzur bozmaya değmez. Kim ne yaptıysa kendi sorunudur ve o kişiyi hayatınızdan uzak tutmak dışında her çaba, boş yere zaman harcamak olur.

Son düzenleme:
iste orasi sana kalmis bak. kreatif ol. gorseldeki kadin olabilir, hayatindaki tanidigin kadinlar olabilir, ailedeki kadinlar olabilir. ha, bir de genel olarak kadinlari bir olarak yorumlayabilirsin. mesela gisele ne yapabilir?

valla bu gisele kardeşimiz, yahu iyi tamam da hangi duruma ne tepki verecek ? mesela gisele ne yaşadı da neyi unutmaz ve neye ne tepki verir, mevzu çok karanlık, mesela şöyle sorulmuş olsa aldatılan bir kadın bunu unutur mu ve intikamını nasıl alır derse, ona yine ben cevap veremem zira kadın değilim, kadınların davranışları sorgulanıyor ya hani, ben konuya dalıp sigaramı yakar tartışmaları izlerim diyordum da, olmadı..

simdi cok soru soruyorsun sen. gerek degil. simdi sana bir soru soracagim ve sen aklina ilk gelen seyi diyeceksin (veya gelmeyen) ve onun uzerinden yazmaya devam edeceksin.
soyle bakalim.. BIR KADIN NEDEN ASLA UNUTMAZ?

kadına sormanız gereken soru bu sanki efendim, ben içeriğin olmamışlığını belirtir giderim.

simdi cok soru soruyorsun sen. gerek degil. simdi sana bir soru soracagim ve sen aklina ilk gelen seyi diyeceksin (veya gelmeyen) ve onun uzerinden yazmaya devam edeceksin.
soyle bakalim.. BIR KADIN NEDEN ASLA UNUTMAZ?
ben sana düşüncemi söyliyim..mesela sen bir adamı çok seviyorsun..onunla evlenmek istiyorsun iş ciddiye binmiş...tam nikah günü herif seni masa bırakıyor? bu yeterli mi? gisele i boşver...o evli çocuklu mutlu.. :D

bisi olmaz ya. atlatilmayacak ve abartilacak seyler degil. buna intikam alan insan da kendini rezil etmeye devam eder :d bitti gitti kurtuldum kafasi olmali insanda. RAHAT olmali insan. sanki dunyada bir o var :d
İntikam çabası karşı tarafa değer vermektir ve niye böyle bir saçmalık yaparlar ki? Aynen dediğin gibi kişi kendini rezil eder.

aynen. ''sen bana vurdun, ben de sana vuracagim.'' mevzusu bu. hakikaten guya intikam alacagim sebebiyle karsi tarafa vuran insan intikam almaz ki. baska seylerle, guzel seylerle mesgul olunca tekrar seviyorsun, mutlu oluyorsun ve unutuyorsun eski rezalet ve kinlerini. asil bu sekil intikam almis oluyorsun, ama ''intikam alayim da gorsun.'' sebebiyle degil tabi. neyse, dizilerde filmlerde kaldi bunlar. orada kalsin zaten. elegantlik lazim insanliga cunku :d
Birinden herhangi bir sebeple intikam alma gayreti içine girildiğinde aynı zamanda karşı tarafa "yaptığın çok canımı yaktı" mesajı veriyorsun oysaki o kişinin o saatten sonra gözünde hiçbir anlamı kalmamış olması gerekiyordu. Yapılan yanlışı unutmamak ve o kişiyi bir daha yanına yaklaştırmamak yeterlidir.

Geri