sorunun, yani konunun gorsellerle tek alakasi kadin olmalari mi? :d gisele bundchen'i cok begeniyorum bu arada. gormusken demeden gecmeyeyim.
soruya gelecek olursak, bir kadinin unutmama sebebi kin tutmasidir tabi (her insanda oldugu gibi). ona yanlis yapanin basina bir is gelmeden veya karma isini yapmadigi surece bu kin buyur de buyur. eger bu kadin mutluysa ve hayatinda mutlu seyler yasiyorsa, cok etkilemez kendisini ve kini de hafifler, unutulur. sadece ''bu kisiye dikkat etmeliyim'' sekilde kalir kafasinda. yani en azindan bende boyle. insan kendisine yapilani biraz daha kolay affedebilirken, cocuguna veya kardesine, sevdigine yapilan olumsuz ve kotu bir seyi affetmez. unutmaz. kucuklugumden beri hic sevmedigim bir kadin var. o zamanlar onun annem ve babamla ilgili soyledigi bir seye sahit olmustum ve dusman belirledim onu. oysa annem bu kadinla konusur, guler ve kadinin soylediklerini de bilir, takmaz. bu kadin kapimizi calsa iceri almam, ama annem iceri alir, oyle diyeyim. veya kardesimi uzmus olan bir eski arkadasi. ben bu sureci gordugum ve bildigim icin, kardesimi aglarken gormus oldugum icin, o kisiden de sogup mesafemi koydugum oldu. koruma ve sahip cikma icgudusu gibi dusunun bunu. intikam mintikam anlamam.
eh, insani duygular iste. normal.