Okadar haklısın ki bu tarz bir konu açmıştım lütfen göz atarmısın konuma ?Ya ezmek için söylemedim. Gördüğüm şeyler sklkskn
Forumsal.NET - Ne Kadar Forumsal O Kadar İyi
Forumsal.NET Genel forum ve bilgi paylaşım sitesi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okadar haklısın ki bu tarz bir konu açmıştım lütfen göz atarmısın konuma ?Ya ezmek için söylemedim. Gördüğüm şeyler sklkskn
ağa bu görseli her görüşümde kahkaha atıyorum efsanesin harbi ya fasdfjjkqewdqeafdqwe
guzel yapmis pe........rağa bu görseli her görüşümde kahkaha atıyorum efsanesin harbi ya fasdfjjkqewdqeafdqwe
Güzeller her zaman taşlanırmışAmacınız ne olm sizin
Bilgeliği, kuantum fiziği ile ilgili konular için aldı..... ne yapıyorsun sen...yılın bilge üyesi @glu beyi göreve çağırıyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 67311
gelip konsorsiyum, emperyalizm, 3d printer, otomasyon, sakral çakra, postmodernite, eymen ve özgür demirtaş filan diyecek ve bunların hepsini aynı paragraf içinde kullanacak... ben hazırım siz de hazır mısınız...
çeşitli yollar : yüzüne emoji koyar veya telefon vbvb.. öyle foti atar
Bilgeliği, kuantum fiziği ile ilgili konular için aldı..... ne yapıyorsun sen...