Bir kadın güzelse bunu muhakkak belli eder mi?

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani örneğin Bir kadın güzelse bunu kesinlikle belli eder bence
elini çeker atar veya yüzüne emoji koyar atar bir şekilde atar arkadaşlar kadınlar sukse yapmayı sever bunu bilin yeterlidir.
yani bir şekilde bir albenisi varsa bunu muhakkak gösterir çeşitli yollarla
çeşitli yollar : yüzüne emoji koyar veya telefon vbvb.. öyle foti atar

ama hiç mi hiç foti atmıyorsa işte sıkıntı

erkeklerde genelde hiç foti atmayanlarda yakısıklı cıkabiliyor cunki erkekler , kadınlar kadar sukse yapmayı sevmez ( neyse kendimizi kurtardık) AFDSLASKKFAD

bende biyerde okumuştumda konu açıyım dedim bide şey diye eklemiş yazan kişi hiç mi hiç foti atmıyorsa %70 oranla çirkinlerdir
tabi güzel olup hiç foti atmayanda olabilir diye eklemiş yoruma ama genel anlamda çirkin olduklarını savunmuş.

Bende kendi fikrimi söyleyecek olursam kısmen hak veriyorum
ama Beğenilmeme arzusu olayıda var şimdi kız foti atacak atmasına ama ya begenmezlerse tribine giriyor olabilir belki güzeldir ama işte o duygu kötü gerçekten aama kadınların sukse yapma olayına katılıyorum kesinlikle ama oran olayı dogrumudur bilemem tabi.

Hem zeki hem güzel gibi nadide parçalar bununla on plana çıkmak için çabalamayabiliyor.

Ozaman bu yoruma göre Adriana lima gerizekalı
veya angelina jolie Nin gençliği veya farklı mankenler hepsi gerizekalı

ama yorumun da haklılık payı elbette vardır.

aynen bro forumdan bi kişi begendimde hiç fotisini görmedim acaba güzelmdir hehehehe diye düşündüm ve konu açtım bingooo tebirkler bildin
bu nasıl sığ bir düşünce yapısı la :D

klaus diz kapagı konusu acar
klaus kesin birinin diz kapagını merak ediyor o yüzden acdı bu konuyu .S wtfffff

yılın bilge üyesi @glu beyi göreve çağırıyorum...

Screenshot_20221004-221952_Chrome.jpg

gelip konsorsiyum, emperyalizm, 3d printer, otomasyon, sakral çakra, postmodernite, eymen ve özgür demirtaş filan diyecek ve bunların hepsini aynı paragraf içinde kullanacak... ben hazırım siz de hazır mısınız...

Bir kadın güzelse o kadın sarışındır zaten belli etmiştir

Yoo doğru yere yazmış ve haklı da. İlla google açtırtacak bize

Ben güzele güzel demem Winona Ryder olmadıkça.. bi de iç oğlanı çok güzel biri. Kadın değil ama olsun. ÇOK GÜZEL

Gerçekten güzel olanlar ben çirkinim diye salınıyorlar ortalıkta. Orta düzey güzelliğe sahipler de Adriana Lima edasında takılıyorlar. Gözlemlediğim bu. Gerçekten bayağı güzeller güzelim demiyor. Bunu fark ettim ben.

Angie tebrikler senden bekledigim performanslar hemcinslerini daha fazla ezmelisin :emoji_penguin:
yalnız okadar haklısınki anlatamammmmmmmmm

Geri