Bir kaç dakikaLık tebessüm.

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
Bir kaç dakikaLıgına çocukLuguna dön we yaptıgın yaramazLıkLarı anLat. YaramazLık yapmadım diyen warmı ki :)

Çok YaramazLığım Var ama Birini SizinLe PayLaşmak iStiyorum.. abLam Komuşumuzun oğLu Murat Ve Ben DamDan Dama Geçmeye Karar Verdik onLar Geçti Ben onLardan Küçük oLduğumdan Korktum Geçemem Dedim Murat Geç Ben Seni Tutacam Dedi Bende Ona Uydum Ve Geçmeye Karar Verdim ama Beni Tutacağına aŞŞaya Düşmeme Neden oLdu :D Bir Gözümü aÇtım Herkes Tepemde Yerde Kamaşıyorum :D 1. Kattan aŞŞaya Düştüm ama Hiçbişicik oLmadı :D

ben çok fenaymışım :D:D:D kuzenimle bizim bahçede ki kumun içine oturur kovayla başımızdan aşağıya kum dökerdik :D kimseye hak geçmesin diye de özenli yapardık bu işi :D tabi bizi yıkayan zavallı annelerimiz o kumlar çıksın diye başımızdan az uğraşmıyolardı ama napalım çocukluk işte :p keşke gene çocuk olsam (:

Havva Diye Bir kız vardı Onu Çok döverdim Babamda.D beni:DDDDDDDDD

ben çok fenaymışım :D:D:D kuzenimle bizim bahçede ki kumun içine oturur kovayla başımızdan aşağıya kum dökerdik :D kimseye hak geçmesin diye de özenli yapardık bu işi :D tabi bizi yıkayan zavallı annelerimiz o kumlar çıksın diye başımızdan az uğraşmıyolardı ama napalım çocukluk işte :p keşke gene çocuk olsam (:
İnsan özlüyor gercekten cocuklugunu. Çocukken buyumenin hayallerini kurarken şimdi cocuk olmak istiyoruz tekrar.

Babam haberleri izliyo die canım sıkılırdı televizyonun fişini keserdim izlemesin die ben keserdim babam yapardı. en son dayagı yedim birdaha televizyonun yanına yaklaşamadım korkudan :DDDDD

aHHH aHHH Baban Seni Daha FazLa Dövse Ne Kaaa qüzeL oLarmış :D Başka Bişi BuLamadın mı KabLodan Ne iStedin eyi eLektrik Çarpıp O DağLarda SaçLarın Havaya Doğru yoL aLmamış :kiki:

Bende çok yaramazdım küçükken :) unutamadıgımsa köyde traktörün arkasına asılmaktı ne akılsa :D yavaş gidiyordu ama sonra bi hızlandı ben gidiyorum :DDD yavaşlamıcak korkusuyla kendimi bıraktım aşagı kaç metre yuvarlandım bilmiyorum eşekten düşmüş karpuza dönmüştüm :D bir hafta kendime gelemedim :D annemler sordu sana ne oldu böle die düştüm dedim. pek düşme işine benzemiyo ama neyse dediler. Sonra ögrendiler tabi aferim kızım birdahaki sefere seni hastanede görmek istiyoruz dediler :D:D:D

bizim yaramazlıklar standart ya. top oynar cam kırardık kim yakalanırsa dayak yerdi haliyle :D

55248797.gif
COCUKKEN ASIK OLCAMIZI BİLSEYDİK İNANINK, HİÇ BÜYÜME İSTEMEZDİK

offf hangi birini anlatsamki :D :D :D o kadar haylazdim ki :D Bayramda kapi kapi dolasip seker topluyodum bi eve gittim 50-60 yaslarinda bi teyze acti kapiyi yok size seker cikolata falan dedi azarladi benimde zoruma gitti :D bakkaldan 3 tane torpil aldim kapisina kadar gittim kapiyi caldim acinca torpilleri iceri attim sonra topukladim :D kadinin cigliklarini 2 sokak arkadan duyabiliyordum :D :D

offf hangi birini anlatsamki :D :D :D o kadar haylazdim ki :D Bayramda kapi kapi dolasip seker topluyodum bi eve gittim 50-60 yaslarinda bi teyze acti kapiyi yok size seker cikolata falan dedi azarladi benimde zoruma gitti :D bakkaldan 3 tane torpil aldim kapisina kadar gittim kapiyi caldim acinca torpilleri iceri attim sonra topukladim :D kadinin cigliklarini 2 sokak arkadan duyabiliyordum :D :D

:alkis: :haha::haha::haha::haha:

Babamın İş yerine gidip Arkadaşlarına 'Pamuk Eller Cebe'derdim ve Paraları Alırdım.
Ahh.. Mahallenin çocuklarını döverdim.Akşama babaları gelirdi Şikayete.Kızın oğlumu dövdü..:zuha:

Haa ben 1 Yaşında değilmmişim beni kalüfere bağlıyorlarmış.Okadar Yraamazmışım ki başıma birşey gelir 4.cü kattaymışız diye bağlarlarmış.Akıllı İnsanın hali başka olur o iplerdne bile kurtuluyormuşum :zuha:

bizimde genelde standart yaramazlıklar
1 - kapı zillerine basıp kaçmak
2 - tuvalet masası camına rujla resimler yapmak ( annemden dayak yediğim tek şey bu :D )
3 - çöp tenekesine fişek atmak :D
5 - bir defasında da amcamlar yerde oturuyordu arkalarında da koltuk vardı yemek yiyorlardı fişeği attığım gibi kaçtım 6 7 fişeğin patlamasıyla ne olduğunu şaşırdılar en çok güldüğüm konulardan biri buydu ama sonra feci dayak yedim o anı görmeliydiniz yusuf :D

yaramazlık değil bu Canilik olmuş :D Çocukken intikam anlayışın böyleyse şimdi düşünemiyorum kimse bulaşmasın bence :kiki:

ya cocuklugum aklima geldi basimdan gecen bi olayi daha anlatiyim :D

Eskiden tornet vardi bilmiyorum ne kadar kisi bilir hatirlar öle kaykaymis patenmis falan filan rüyanda görürsün anca :D

kisa bi önbilgi veriyim tornet rulman tahta ve civi üclüsünden olusan ilkel bir kaykay görüntüsü olan

cocuk oyuncagi :D Ama yapimi o kadar kolay degildi o zamanlar resmen mahallede imece olurdu :D

insaat insaat tahta aramalar civi bulmalar sanayide calisan bi abiden rulman rica etmek ve de tabi

bide onun aksesuarlari var oturdugun tahtanin üstüne halifleks kaplamak boynuz el freni yapmak vs

vs. :D Halifleks o zaman zengin evlerde oldugu icin bulunmasi zordu hatta bazi arkadaslarimin

misafirligi gittigi evden tornete takmak icin haliflkesi yirttigida görülmüstür :D

neyse gelelim hikayemize dogal olarak bu tornetin mahallede yarislari düzenlenir.. ben bu yarisa

katilmazmiyim katilirim illaki favoriyim hemde :D bu ilkel aracda birde yardimci pilot kullanilir :D

Yaptigi teksey daha cabuk hizlanmak icin eliyle yere sürtüp hiz kazandirmak :D yarislar basladi finale

kadar geldik italyan erol ve feylong mehmet , cingen ziya ve limon yakup a karsi yarisin ödülüde süper

necatinin atari salonunda 20 tane jeton ödül cok büyük olay resmen :D

yaris vakti geldi tabi hazirliklar son sürat devam ediyoz rulmanlar yaglama civi kontrol falan derken

kasklarimizi da taktik kask dedigime bakmayin beyaz lastik topu ikiye yariyon biri mehmetin kafaya biri

benim kafaya :D tabi onu süslemeler falan isim yazmalar görüntü güzel :D

yaris starti verildi ve birden hizlandik basliyoruz. sonsürat giderken arka sol rulman yerinde firlar

tornet ters döner bizi mahallede duran bos tir dorsesine dogru tepe taklak götürür derken sakkk

diye bi ses dorsenin plakasina sol yanagim carpti ve gerisini hatirlamiyom :D

Sonuc olarak benim sol kolum ve sag ayak parmaklarimin 3 ü kirildi kafamda 3-4 dikis tabi bi sürü ufak

capli yara bere mehmette ise sol kaval kemigi kirik sol serce parmak kirik bir sürü yara bere :D

Cok üzülmüstüm yarisi kazanamadim diye gitti jetonlar ama rahmetlik babam mekani cennet olsun

mehmetede banada necatinin yerinde 20 tane jeton alarak ikimizinde üzüntüsünü unutturdu :)

tornet yasaklandi :D o günden sonra bi daha hic binmedim :)

yaramazlık değil bu Canilik olmuş :D Çocukken intikam anlayışın böyleyse şimdi düşünemiyorum kimse bulaşmasın bence :kiki:

ya ne alakasi var o da versin bi iki tane seker ne olmus yani :D Asil cani o ben degilim :D

Bende hiperaktif çocuklar grubundaydım.

Tencereleri camdan atardım.Deterjanları evin altında,sokaktaki kişilere sıkardım.Annemle komşuya gittiğimizde komşunun dantellerini sökerdim.Sifonlarını bozardım. :D Hey gidi günleeerrrr :p

Geri