Bir kaç dakikaLıgına çocukLuguna dön we yaptıgın yaramazLıkLarı anLat. YaramazLık yapmadım diyen warmı ki 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Havva Diye Bir kız vardı Onu Çok döverdim Babamda.D beniDDDDDDDD
İnsan özlüyor gercekten cocuklugunu. Çocukken buyumenin hayallerini kurarken şimdi cocuk olmak istiyoruz tekrar.ben çok fenaymışımkuzenimle bizim bahçede ki kumun içine oturur kovayla başımızdan aşağıya kum dökerdik
kimseye hak geçmesin diye de özenli yapardık bu işi
tabi bizi yıkayan zavallı annelerimiz o kumlar çıksın diye başımızdan az uğraşmıyolardı ama napalım çocukluk işte :p keşke gene çocuk olsam (:
offf hangi birini anlatsamki![]()
![]()
o kadar haylazdim ki
Bayramda kapi kapi dolasip seker topluyodum bi eve gittim 50-60 yaslarinda bi teyze acti kapiyi yok size seker cikolata falan dedi azarladi benimde zoruma gitti
bakkaldan 3 tane torpil aldim kapisina kadar gittim kapiyi caldim acinca torpilleri iceri attim sonra topukladim
kadinin cigliklarini 2 sokak arkadan duyabiliyordum
![]()
![]()
offf hangi birini anlatsamki![]()
![]()
o kadar haylazdim ki
Bayramda kapi kapi dolasip seker topluyodum bi eve gittim 50-60 yaslarinda bi teyze acti kapiyi yok size seker cikolata falan dedi azarladi benimde zoruma gitti
bakkaldan 3 tane torpil aldim kapisina kadar gittim kapiyi caldim acinca torpilleri iceri attim sonra topukladim
kadinin cigliklarini 2 sokak arkadan duyabiliyordum
![]()
![]()
yaramazlık değil bu Canilik olmuşÇocukken intikam anlayışın böyleyse şimdi düşünemiyorum kimse bulaşmasın bence :kiki: