Bir insanın güzel olup olmadığı ne zaman anlaşılır?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Makyözlere sormak gerek.dd

uyandığı an bile beybifeysse benim gibi güzeldir yakuşukludur

Kim dort dortluk insan ki,iyi tarafida var kotu tarafida.

Aniden odasına girin ve onu saat 06:41 sularında müşfik bir şekilde uyandırın. Buna benziyorsa güzeldir.​
04eb00b294a.gif

Neye güldüğüne bakın ve gözlerinde ki tebessümü yakalayın.
Üzgün olduğunda parmaklarını izleyin, ellerini oynatışına.
Sesinin tonuna çok dikkat edin. Saklamak istediği ne olursa olsun tonunda gizleyemez onları.
Sonra az uzaklaşın ondan. Biraz yalnız bırakın ve uykuya dalmadan önce getirin aklınıza onu.
Ne kadar güzel olup olmadığını o zaman daha iyi anlayacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Kisilik boyutundaysa, kendisinden farkli insanlara davranis tarzina bakin. Kimin ne kadar ve nasil yasamaya hakki olduguna inaniyor? Kimleri disliyor veya linc etme hakkini kendinde buluyor? On yargilari neler? Kendisine ait dogru ve yanlis sistemini olusturabilmis mi? Surekli birileri ile sorunlu ve kavgali mi? Kendisini ifade edebiliyor mu?

Ikili bir diyalogunuz varsa zamaninda, araniz bozuldugunda, neler yapiyor? Surekli sizi mi sucluyor? En zayif noktanizdan mi vurmaya calisiyor? Cirkinlesip, insanlara sirlarinizi mi anlatiyor, arkanizdan mi konusuyor? Problemleri cozmek icin bir cozum uretebiliyor mu? Gerekli gereksiz sinir krizlerine mi giriyor? Kafasinda her seyi mi kuruyor? Burayi istediginiz kadar uzatabillirsiniz. Ama sevmeyi bilen insandan ve sevilen insandan genelde pek bir zarar gelmiyor, benim reel hyatimda gozlemledigim bu en azindan.

sarhoşken,yeni uyandığında, birisi onu anlık korkuttuğu zaman ki hali bile güzel ve coolsa diyecek pek birşeyde yok aslında xs dxdasd

İç güzelliği dendiğinde jartiyer anlayan bir tek ben miyim? Destek veriiiin!

çirkinlerin hali duman ya . acı bir durum lan harbi arkadaşın güzel sen çirkinsin
düşünsene bide onun suratına bakarak sohbet filan etmeye calısıyorsun ayyy xD

Kat kat makyaj yapsa
İyi de giyinse
Ne kadar popüler olduğu değil
Önemli olan kalbidir
Düşünceleri yaklaşım şekli üslup sadelik vs bunlar benim için güzellik dereceleri .d

Bi kiz guzelse zaten foti moti atar
Bilirsiniz kizlar sukse yapmayi sever.
Hic foti atmiosa cirkindir acik ve net
Atiosada cirkinligini kabul etmistir ole atiodur

Kat kat makyaj yapsa
İyi de giyinse
Ne kadar popüler olduğu değil
Önemli olan kalbidir
Düşünceleri yaklaşım şekli üslup sadelik vs bunlar benim için güzellik dereceleri .d
Ayrıca makyaja kreme de ihtiyacı yoktur güzel kızların
Ciltleri de bebek gibi olur

Geri