Bir insanın güzel olup olmadığı ne zaman anlaşılır?

Konu sahibi son olarak 1071 gün önce görüldü
Bir insan kalbinde bütün güzellikleri barındırabilir. Sevgi dolu bir insan görüp görebileceğiniz en güzel insandır. Yüzünde mutlaka bir tebessüm vardır mesela ne olursa olsun yaşama sevgisini kaybetmez. Kendini seven insan çevresindeki herkese dokunur sevgi değneğiyle.

Ve bir insanın güzelliği de en zor durumla karşılaşsa bile verdiği tepkilerden anlaşılır. Bazen vazgeçtiklerinden bazen de uğruna savaştıklarından.

güzel kadınları seviyorum
ama güzel sevemiyorum
evet canım güzel olan sensin

Bayanlar makyajını çıkarttığında, erkekler sakalını kestiğinde. :tongue:

Katilmiyorum, kalbinin tumu iyilikle dolu olan insan olamaz. Istedigiz kadar felsefe tartisip mantik yurutebiliriz.

Varacagimiz tek gercek insanoglunun vahsi oldugudur.

Güzelce bir yıkayın ve bir kaç ay takılın. İçinizdeki ses size doğruyu söyleyecektir.

Vicdanlı yaşamaya özen gösteren insanların, güzel yürekli olduklarını düşünüyorum.

Dünyanın sadece kendisinden ibaret olmadığını kabul ettiğinde, o yüze bi nur çöker.

güzellik kadına yakışıyor

Çok pollyannaca olmuş.
Günümüz şartları, çevresel faktörler bunu baltalayabiliyor.

Bir şişe viski içince.

Saten at saten Lupe.:zuha:

Bence güzellik çok göreceli bir kavram değil. Güzel güzeldir işte. Ben mesela değilim. Çok uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. Evet.

• Üzgün
Tepkiler: Sux

Sen dış görünüşünle kandırırsın onları.

Fakat benim güzelliğim doğal değil.(hatırlatirim.D)
Doğal olanlar atmalı.

---Mesaj 22:25 de Eklendi ---------- Önceki mesaj 22:24 de Eklendi ---

Saten at saten Lupe.:zuha:

Bence güzellik çok göreceli bir kavram değil. Güzel güzeldir işte. Ben mesela değilim. Çok uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. Evet.

Acaba bir daha yaparmıyım öyle bir şey :esne:

Geri