Bir insanı tamamen unutmak 6 ay sürüyormuş. Sizce doğru mu?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Cinayet işleme olayı çok farklı ancak kadınlar arasında da var takıntılı tipler ve istenmediklerini kabullenemiyorlar.:(
Neden farklı cinayet olayı eski sevgilisi , nişanlısı veya eşini bu takıntılar yüzünden katleden ne kadar hasta ruhlu erkekler var bu ülkede

ayrılış şekli önemli.. anlaşamaz ayrılırsanız aşk sevgi bir anda bitmez, unutmak 6 ayda sürebilir 6 senede.. ama bi şrfszlk yaptıysa direkt silersiniz 6 gün bile sürmez…. :emoji_sweat:

Bu ideal süre. 6 aydan uzun sürüyorsa artık takıntı/saplantı/yas/matem denklemleri işin içine giriyor. Profesyonel destek alınması gerek bence.

Ne diyorsun @Nyctophilia ?

Az önce saplantılı, takıntılı vs vs olduğumu öğrendim arkadaşlar tşk.

Ama 5 sene boyunca unutamayıp 5. Sene sonunda yeniden deneyip mutlu mesut devam ediyorsak noluyoz?

Bu ideal süre. 6 aydan uzun sürüyorsa artık takıntı/saplantı/yas/matem denklemleri işin içine giriyor. Profesyonel destek alınması gerek bence.

Ne diyorsun @Nyctophilia ?

Katılıyorum

Senin gibi bi arkadaş ta edilebilirler.:emoji_heart_eyes_cat:
Yalnız şu ayrımı yapmak lazım; yas çok sağlıklı bir şey, olması gereken bir şey. Yaşamalıyız yani o acıyı. Durumun psikiyatri konusu olup olmadığını belli bir süre geçtikten sonra (mesela 6 ay); konunun hala kişinin merkezinde olup olmadığı, kişinin konuyla bağlantılı fizyolojik-bilissel durumunun ne olduğu (iştah,uyku düzeni,sosyalleşme becerileri vb.) belirliyor. İlgili unsurlar hayatı etkileyecek boyutta ise destek almak gerek tabii ki.

Şu hayatta unutamayacağım tek şey FB. Gerisi işine baksın. :p

2 gunde de unutursun fakat bir obje gorunceye bir koku duyuncaya ya da birlikte gectigin bir mekanin onunden tekrar gecinceye kadardir. Unutulmaz ama yavas yavas siradanlasir alismak diyoruz biz buna.

5 sene sürdü acısı. Mail adresi halâ aklımda. Ve halâ aynı mail adresini kullanıyor.

Yaniyeniye,

senin adını kol saatimin kayışına tırnağımla kazıdım" diyor Ran, demek ki, doru, şayirler yalan söylemez.

Ne saniye başı an, ne tamamen unut, ne unutul, ne de tekrar tekrar çatkapı, -dimdooom-, huhuuu ben geldiiiim- demesine izin ver.
Bırakın da y a ş a y a l ı m .

Şimdi benim Leylâ'yı tamamen silip atmam, ona bir ayıptır yahu hakarettir.

Yine böyle o biçim oldu içim, hava kapalı puslu, en sevdiğim, burcu burcu anason geliyor burnuma, fonda ne çalsın? Hadi onda da Ran'ın dediği olsun, suzinâk çalsın,

Nesin sen a güzel nesin?
Hurî mi ya melek misin?

Geri