Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşık olduğu diyor canımBazen ısık hızı bile yeterli olabilir.
Bazen bir tavır aşkı da bitirir iba jfjfjf kimse güvende değil kfjfjAşık olduğu diyor canım
Ne aşklar yaşadın sen öyleBazen bir tavır aşkı da bitirir iba jfjfjf kimse güvende değil kfjfj
Kendi adıma değil tespit yahu nfnndjNe aşklar yaşadın sen öyle
Vaden dolmamış kjkjkjkjBugün 181. Gün hâlâ unutamadım
İlk aşk da unutulur ancak unutmamak için zihinde canlı tutarsanız elbette unutamazsınız.Kim demiş ? Külliyen yalan şayet öyle olsaydı ilk aşk diye bir kavram olmazdı . Aşık olur unutur unutur tekrar tekrar olurduk
Erkeklerin çok daha zor unuttuğu da bilimsel bir gerçek...5 çocuğa var 6’cı ya hamile hala unutamıyorum..
Bunu hangi bilim diyor hiç inandirici gelmedi kjkhkhkErkeklerin çok daha zor unuttuğu da bilimsel bir gerçek...
Erkeklerin beyinde değişim yaşanıyor aşık olunca ve yıllarca da o kadını unutamayabiliyor. Her kadına değil ancak tek bir kadına takıntılı kalabiliyor.Bunu hangi bilim diyor hiç inandirici gelmedi kjkhkhk
İşte biz ona takıntılı hastalıklı sapık diyoruz halk arasında ve malesef işlenen kadın cinayetlerinin yegane sebebi neyse ki azınlıkErkeklerin beyinde değişim yaşanıyor aşık olunca ve yıllarca da o kadını unutamayabiliyor. Her kadına değil ancak tek bir kadına takıntılı kalabiliyor.
Cinayet işleme olayı çok farklı ancak kadınlar arasında da var takıntılı tipler ve istenmediklerini kabullenemiyorlar.İşte biz ona takıntılı hastalıklı sapık diyoruz halk arasında ve malesef işlenen kadın cinayetlerinin yegane sebebi neyse ki azınlık![]()
Benim ki hobi haline gelmiş hastalık değil ema..Erkeklerin çok daha zor unuttuğu da bilimsel bir gerçek...