Bir insanı sevseniz de size kendinizi kötü hissettiriyorsa ne yaparsınız?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

Bir insanı sevseniz de size kendinizi kötü hissettiriyorsa ne yaparsınız?​

Zorunlu bir aile bağı bile olsa size kendinizi kötü hissettiren herkesten uzak durmak gerekiyor.

Aşk, sevgi anlamında ise zaten doğru kişi ile birlikte olmadığınız anlamına gelir. Uyumlu ilişkilerde taraflar yıpranmaz ve her sorun yapıcı şekilde çözülür fakat uyumsuzluk varsa her şey gözünüze batmaya başlayacaktır.

Beni kötü hisstettiren şeyleri duzeltebiliyorsam çabalarım, yoksa birlikte geçirmemiz gereken süre boyunca yipranmamak için kendimi destekleyecek şeylere yonelirim.

Zor olsa da bağı koparırim .Hiç kimse iç huzurumdan daha önemli değildir.

Bana kendimi kötü hissettiren hiçbir insanı sevebilmem de mümkün olabilemez.

Sevgi böyle bir şey değil, bir gün yaşamanız dileği ile.

Bana kendimi kötü hissettiren hiçbir insanı sevebilmem de mümkün olabilemez.

Sevgi böyle bir şey değil, bir gün yaşamanız dileği ile.
Olumsuz yaşam koşulları bazen insanları çok yoruyor ve zamanla davranışlarına da yansıyor. Asıl sorunu senle olmayan bir kişi, farkında olmadan etrafını kırmaya başlayabiliyor. Sen de ne kadar sevsen de uzaklaşmaya başlıyorsun. Yakın aile ferdi de olabilir çok yakın bir arkadaş da ve bu sebeple uzak durup hatasını fark etmesini beklemek çok daha doğru olacaktır. Sevginin bitmesi her zaman mümkün olmayabiliyor, örneğin çocuğu katil olan bir ebeveyn, yapılanı onaylamasa da çocuğunu sevmekten bir türlü vazgeçemiyor.

Olumsuz yaşam koşulları bazen insanları çok yoruyor ve zamanla davranışlarına da yansıyor. Asıl sorunu senle olmayan bir kişi, farkında olmadan etrafını kırmaya başlayabiliyor. Sen de ne kadar sevsen de uzaklaşmaya başlıyorsun. Yakın aile ferdi de olabilir çok yakın bir arkadaş da ve bu sebeple uzak durup hatasını fark etmesini beklemek çok daha doğru olacaktır. Sevginin bitmesi her zaman mümkün olmayabiliyor, örneğin çocuğu katil olan bir ebeveyn, yapılanı onaylamasa da çocuğunu sevmekten bir türlü vazgeçemiyor.
Haklısın ama benim eleştirim daha sürecin en başından beri sana kendini kötü hissettiren kişiye karşı sevgi beslediğini zannetmek.

Yoksa süreç içerisinde zamanla kötü hissettirmeye başlamış ise zamanla soğurum ben de.

İnsanların acı hafızası yoktur ve fiziksel acıyı hatırlamazlar ancak fiziksel acının da ruhsal acının da ne hissettirdiğini çok net hatırlarlar, bu sebeple kime ne hissettirdiğiniz çok önemlidir.

sevmezsiniz
böyle şeyler için hüzünlenmeyin

Sevgi için bile olsa,kendimizden pek ödün veremeyiz gaydeşş.

Geri