-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni salmazdım ben üzgünüm. FjkfjfArtik sen de herkes gibisin derim salarim
Olumsuz yaşam koşulları bazen insanları çok yoruyor ve zamanla davranışlarına da yansıyor. Asıl sorunu senle olmayan bir kişi, farkında olmadan etrafını kırmaya başlayabiliyor. Sen de ne kadar sevsen de uzaklaşmaya başlıyorsun. Yakın aile ferdi de olabilir çok yakın bir arkadaş da ve bu sebeple uzak durup hatasını fark etmesini beklemek çok daha doğru olacaktır. Sevginin bitmesi her zaman mümkün olmayabiliyor, örneğin çocuğu katil olan bir ebeveyn, yapılanı onaylamasa da çocuğunu sevmekten bir türlü vazgeçemiyor.Bana kendimi kötü hissettiren hiçbir insanı sevebilmem de mümkün olabilemez.
Sevgi böyle bir şey değil, bir gün yaşamanız dileği ile.
Haklısın ama benim eleştirim daha sürecin en başından beri sana kendini kötü hissettiren kişiye karşı sevgi beslediğini zannetmek.Olumsuz yaşam koşulları bazen insanları çok yoruyor ve zamanla davranışlarına da yansıyor. Asıl sorunu senle olmayan bir kişi, farkında olmadan etrafını kırmaya başlayabiliyor. Sen de ne kadar sevsen de uzaklaşmaya başlıyorsun. Yakın aile ferdi de olabilir çok yakın bir arkadaş da ve bu sebeple uzak durup hatasını fark etmesini beklemek çok daha doğru olacaktır. Sevginin bitmesi her zaman mümkün olmayabiliyor, örneğin çocuğu katil olan bir ebeveyn, yapılanı onaylamasa da çocuğunu sevmekten bir türlü vazgeçemiyor.
Zenginse idare ederdim.
Ayrilmazdim