Bir insanı hiçbir neden yokken sevmemek

Konu sahibi son olarak 2427 gün önce görüldü
çok sevdiğim biri, çok sevdiği bi arkadaşı ile beni sürekli bir araya getiriyor. ama ben o kişiden başından beri ciddi şekilde negatif elektrik alıyorum. ve bunu sevdiğim kişiye de bi türlü söyleyemiyorum üzülmesin diye. yani aslında o kişiyi sevmemem için ufak tefek durumlar haricinde ciddi bir sebebim de yok ama o kadar sıkılıyorum ve o kadar rahatsız hissediyorum ki ortamda o da olunca. napıcaz bilmiyorum yani.

İstediğin elektriği alamıyorsan zorlamı seveceksin.

hiç bir neden yokken sevmemekle hiç bir neden yokken sevmek ölümüne çarpışır. bence sevginin en güzel hali sebepsiz ve karşılık beklenmeksizin olanı

Insan sebepsiz niye sevsin ki? Yapmayin lutfen .p

Neden sebepsiz sevemez miyiz ? Shini hanımmmm yapmayın lütfennnn yaa:=)
Ben sebepsiz kimseyi sevmiyorum yosunn, ne bileyim illa ki bir nedeni vardir. Gozune guzel gelmistir, hos giyinmistir, karakterini begenmissindir, endamina vurulmussundur, bisi vardir yani. Yoksa niye sevelim yok yere :D

oluyor bazen. ama şöyle de bişey var en baştan sevmiyorsam mutlaka sevmemem için sebepler oluşuyor sonrasında

Bende birini hiç sevmiyorsam sonradan çok seviyorum ama ısınmadığım insana da yaklaşmam yani çok yakınlaşırsa bana ya da benimle iletişim kurarsa direk söylüyorum böyle de pis bir huyum var gizlemeyi sevmiyorum:=)

her şey bir nedene bağlıdır aslinda , sosyal hayatta insanları sürekli gozlemliyoruz ee çokta insan tanıdık.bazen tek cümlesinden tek hareketinden insanin kulliyatini çıkacak kadar çok yani.
bu yüzden ben bazı insanlardan negatif elektirik alırım ve asla yanılmam bu konuda, yanildigim çok görülmemiştir.
sevmediysem sevilmeyecek bir tip oldugundandir.
ha asla on yargi değil

Sevmiyorsanız da en azından zorbaliğa maruz birakmayin. İnsan sevmiyorsa uzak durur bence. Denemelisiniz.

Aklıma bir nickten ibaret olan üyelerin beni sewmemesi geldi.
kahroluyorum :/ ahshwdhwhshsnajznananxhban

Hiçbir neden yokken sevmemek aslında nötr olmak gibi işin ucunda birazcık bile iticilik geliyorsa sevmiyoruz, tanımasak bile.

Geri