Bir insanı hiçbir neden yokken sevmemek

Konu sahibi son olarak 2423 gün önce görüldü
elektrik alınamayan insana karşı beslenen duygu. ne yaparsa yapsın sevilmedi sevilmiyor sevilmeyecek..

Ön yargı oluyor bazen hiç hoş değil.

Aa o niye oluyo ki hakkaten ya :dusun:
Bazen de basta sevmiyorum sonradan isiniyorum, ya da tanidikca soguyorum. Cok karisik isler bunlar, icinde insan olan her sey gibi.

bana sevmek için nedenler lazım

Vardır bir nedeni elbet, sadece kendine bunu yediremediğinden ya da gerçeklerden kaçmak istediğinden hiç bir nedeni yoktur.

Nedensiz olmaz.. Vardır elbet bir nedeni..

Lisedeyken severek dinlediğim rapci vardı onun diss attığı adamı hiç sevmezdim sesi garipti :))

Benim bazen fakat bunu pratiğe dökmem.
Karşı taraf bu durumu bilmez.

Bu onyargi degildir. Insan dedigin herkese isinacak, sevecek bir yaratik degil. Herkesin isindigi karakterler, kisilerden aldigi enerji farklidir. Herkes herkesi illa sevecek diye bise yok, ama bu demek degil ki saygisizlik edebilirsin.

thalassa güzel açıkladı lakin bazıları saygıyı bile hakedemez
karakter olarak enerji ve samimiyet aldığımız insanlar önceliğimiz olur gerisi çok da önemli değildir.

Önceden çok kişiyi severdim zamanla sayı çok düştü bir insan değil bir çok kişiyi sevemiyorum

Aslında nedensiz değildir. Aynı cinsten ise rakip, karşı cinsten ise sevisme ihtimali sıfır ise bu duygu olabilir.

iç oğlanı beycigim icimden geceni siz yazivermişsiniz.

hiç kusura bakma yaratıldın diye sevemem
ben seveyim diye yaratılmadın

Çok saçma , hiçbir sey hissetmezsin anlarım.
Lakin sebep yokken sevmemek de nedir?

dünde fanatiklerimin biri yaziyordu senden başasını seve bilmerem ora bura bir yandan açıyom bir yandanda açidigim icin cevab veriyom nere fırlatsa konuyu ele konu sevmekden benimde ona karşı temiz hislerim duygularım ) olmüş yani belki heves iydi bir ara ciddi sevdim hattı elci gönderdim naz yapdı ) amma pişman şimdi

bazen oluyor, tam tersi de oluyor, hiçbir neden yokken seviyorum.
tabi bunun altında genelde ben fark etmeden hoşuma gitmeyen ufak bir hareket sergilemiş olması yatıyor olabilir.
el, kol hareketleri veya yürüyüş bile neden olabilir.

Olabilir tabii ama haddi aşmamak kaydıyla.

Başıma gelen olay tanımam etmem, muhabbetim bile yok aylardır
bi düşman bellemiş beni yazık. sıfatına

Geri