Bir insanı hayatının merkezine koymak.

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
ya da koymamak. işte bütün mesele bu!

Ben beceremiyorum, birak hayatimin merkezine koymayi
Onemsedigimi hissettiremiyorum
Ne ara bu kadar duygusuz hissiz bir insana donustum ben

Koyulacak insan var koyulmayacak insan var Sjsjjs

şu konuda yüzeysel bakıp herkesi aynı kefeye koyan insanlara hep hayret etmişimdir
hakettmişse gayette koyulur sen aslında bir şey yapmazsın o senin hayatına çoktan enjekte olmuştur.

Çok seversem evet hayatımın merkezi olur…

yapmayın, herkes gelip geçici.
hayatının merkezine koyduğun insan elbette gidecek, sen o boşlukta süzüleceksin agacım yapmaaaa.

Ben hayatımın merkezine koymasam bile biri çıkıp hayatımın ................. Oh be rahatladım ckfkf

Ailem hariç hiç kimseyi hayatımın merkezine koymuyorum.

birini, hayatımızın merkezine koyduğumuzda sadece ondan ve onunla ilgili şeylerden besleniriz. çevremiz, çehremiz daralır bizi biz yapan olgulardan feragat ederiz. tek başımıza sinemaya gitmeyiz, resim çizmeyiz, kitap okumayız, onsuz plan yapmayız vs. ruhumuz da tek gıdadan beslendikçe hastalanır.

Son düzenleme:
Yorumları okumadım ama
No no kendinizden başka kimseyi merkezinize koymayın kendinize yaptığınız en büyük saygısızlık olur ve emin olun onunla sınanırsınız…

Hayatımda onu merkez yapmak için feragat edeceğim bi’ halt olmadığından, emin olduğum an yabıştırırım, acımam ^77

Güzeldir, çoğalırsınız.
Kendinizi bırakmadıktan ve ona sahip olmaya çalışmadıktan sonra çok da geliştirici olur.

Geri