Bir insanı hayatının merkezine koymak.

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
Bir kadına/erkeğe sahip olmak ve o kadını/erkeği hayatınızın tam orta noktasına koymak istediğiniz oldu mu hiç?

Hayır. Bağlanıp sevilir ama hayat merkezi yapmak çok saçma.Senin değişmen,değiştirilmen demektir.Sen olmadıktan sonra yaşadığın hayatın ne anlamı var?

Bu öyle ah yapılır vah yapılmaz ile olacak şey değil.
Ama yaptığınız zaman.. Neyse, Yapanlar yapmayanlara anlatsın.

ben bi defa yaptım onu ebemle tanıştırdılar daha yemez:)

kendi hayatimin merkezine kendimi koyacak yerim var baska da yerim yok, merkezin en yakinindan gecen yorunge onundur ama :D

Bi insanı hayatının merkezine koyduğun an kolayc tekmeyi yersin.

Baba diyecek birisi olunca karar verilmeli.

oldu, yaptım da ama şunu unuttum. İnsan etten kemikten çiğ süt emmiş.

İyi mi oldu? tecrübe olarak iyi oldu. tavsiye edermiyim? etmem ama insanın hayatında dönüm noktası oluyor.

Yaptık zamanında çok da zararını gördük,yapmamış olanlara tavsiyem yapmayın canlarım yararından kat kat fazla zararı oluyor.

Yok abi o kadarına cesaretim yok bırak dağınık kalsın =)

Hocaya sormuşlar; Dünyanın merkezi neresidir diye.
Hocada; Senin olduğun yer demiş.
Hayatın merkezine kendini koyacaksın..

Evet olmuştur. Hala da koyarım. Çok çok değerlidir, ki bu zamana kadar da yanılgıya ugratmadi şükür. Herkesi koymamak lazım canına can olacak kişi koyulmali. Böylece değersiz hissetmezsiniz kendinizi.

bi kisiyi oyle yapmisligim var. varya neler yapmadim, ahanda gidince ortada oylece kaliyor insan, herseyin mahvoluyor. Ama cok guzel deneyim oluyor hi bi daha asik olursam oyle yaparmiyim asla yapmam herkese hak ettigi kadar.

Oldu, oluyor. Mal mal şeyler yapmada üstüme tanımam. :/

1 insanı hayatınızın merkezine koymanız halinde o insanın hayatınızın merkezine merkezine koyacağı hususunda mutabakata varalım forumdaşlarım.​

hayatımın merkezinde
göbeğim var

Takılıp kalıyorsunuz o noktada sonra , ne kadar adım atmaya uğraşsanız da o aranızdaki bağ daha doğrusu sizin ellerinizle ördüğünüz o bağ geri doğru tekrar o noktaya sürüklüyor.Kurtulmanın tek çaresi , önce kendinizi affedip özgür bırakmak.Bunu kendime neden yaptım diye.Sonra da o merkez noktasını da silerek bir tatlı nefesle üfleyip el sallamak ardından.
Kolay olmuyor ama oluyor.

Kötü bir tarafi yok bana göre.
Bir degil hatta birkac insani merkezlestirebiliriz.
Bana ilham verebilecek her insan gözetimimin altindadir ama hür olabilmem sarti ile.
Ve bazilarin bundan haberleri olmaz cogu zaman.
Cünki cogu ölü.

Geri