Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok erken konuşur, soğuruz. Çok geç konuşur, soğuruz. Konuşmaması gereken yerde konuşur, soğuruz. Susması gerekirken konuşur, soğuruz. Bilmeden konuşur, soğuruz. Bildiğini sanar bilemez, soğuruz. Üşüyoruz be reis? :wink:
Yalan söylerse, yanımdaki bayana(ki bayan k...r bile olsa) sulansa, yanımdaki bayansa başka erkeğe bakarken ağzından salyalar aksa v.s. işte. Bu kadar!
On numara. Evet. Tabi yaa çalıştım. Gerekeni yaptım. Baktım. Evde baktım sadece. Attım hafızaya. Beyin bedava. Beyin bedava. Bedava ya? Taşıyorum. Niye hamallık yapiyim? Baktım. Karşıma çıktı hepsini yaptım. Bu kadar. Teşekkür ede...