Bir İnsandan Neden Soğursunuz?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
İnsanları kullanıp sonra da onlardan durduk yerde uzaklaşan insanlardan nefret ediyorum, Ve yalan söyleyen insan da ölmüştür benim için

Çok erken konuşur, soğuruz. Çok geç konuşur, soğuruz. Konuşmaması gereken yerde konuşur, soğuruz. Susması gerekirken konuşur, soğuruz. Bilmeden konuşur, soğuruz. Bildiğini sanar bilemez, soğuruz. Üşüyoruz be reis? :wink:

defalarca içimden gösterdiğim iyi niyetime rağmen karşımda gamsız birini gördükçe günden güne soğuyorum.sonra hissizleşme başlıyor geriye.

Yalan söylerse, yanımdaki bayana(ki bayan k...r bile olsa) sulansa, yanımdaki bayansa başka erkeğe bakarken ağzından salyalar aksa v.s. işte. Bu kadar!

konuşmasındaki samimiyeti içtenliği bulamadıktan sonra,soğuk davrandığını hissettiğimde,zorla konuşuyormuş hissiyatı verdiğinde.

Dış görünüşe önem verip insanları yargılayan sizler yokmusunuz :p
Az ötede bayılın :oy:

Kolay ısınmam kolay kolay da soğumam
önyargılar ve fevri davranışlar,ayrıca benim yerime düşünmesi soğumaya etkendir

En genel şey sanırım yalan.Bunun yanı sıra yılışık samimiyetsiz ve yapmacık insanlara da hiç bir zaman ısınamadım bundan sonra da ısınamam sanırım.

Iki yüzlülügü,kendini acındırması
Hep kendini düşünmesi
Hep karşı taraftan bir bekleyişler
Son olarakta Ağzına geleni söyledikten sonra gelen özür.

On numara. Evet. Tabi yaa çalıştım. Gerekeni yaptım. Baktım. Evde baktım sadece. Attım hafızaya. Beyin bedava. Beyin bedava. Bedava ya? Taşıyorum. Niye hamallık yapiyim? Baktım. Karşıma çıktı hepsini yaptım. Bu kadar. Teşekkür ede...

Soğumak istersem bulurum bir bahane :P Saçmalayan ama bunun farkında olmayan insanlardan çabuk soğurum.

Yalan
Sozunde durmamasi
Kendini cok zeki sanip, baskalarina gerizekali muamelesi yapmasi (ego patlamasi)
Onyargili olmasi
Hakaret, kufur

Jesse James özetlemiş durumu kısa net
kendini ulaşılmaz görüp başkalarını hayvan yerine koymaya çalışırsa soğumak kaçınılmaz olur

paylaşılanlar yaşanılanlar ilk günkü masumiyet hiçe sayılıyıp
başkasıyla samimi konuşmalar içerisinde oluyorsa soğuyorsun.

Geri