Bir insan sevdiğini söylediği halde neden diğerleriyle sevgili olmaya devam eder?

Konu sahibi son olarak 4028 gün önce görüldü
Açık kapı bırakmaya çalışıyo

Başka bedenlerde aradım seni filan nağme yapacak

çapkınmış anam evlerden ırak :)))

Belki de hayatında biri olmadan yapamıyordur.
Yani seni seviyordur (sevdiğini sanıyordur öyle sevgi olmaz çünkü ) ama hayatında da zamanını geçirecek birini arıyordur.Boşta duramıyordur.
Yada senin canını bu şekilde yakmaya çalışıyordur.
Ne yapmaya çalıştığını ancak onun sana yaşattığını ona yaşatarak anlayabilirsin sanırım.

ayrılmışsan niye dert ediyorsun
Çünkü yalana gelemiyorum hani bir iki der sonra gider başkasıyla olur kabul fakat o kadar çok beni ikna etmeye çalıştı ki 100 lerce defa sordu ve her seferinde başka birine gitti neden böyle yaptığını sorduğumda ise ben ona şuanı yaşa demişim o da kafasına göre takılıyomuş bana öyle dedi

Ben elimi yıkadım ve günah gitti. Artık doğru yola yöneldim. Elhamdülillah eski tutarsız ve 5-6 flörtlü günlerim bitti. Bazen takkemi takıp namaza gidesim geliyor...​

Kendine güveni olmayan insanlar sürekli olarak yedekte birilerini tutma ihtiyacı hissederler. Bir insan birini gerçekten seviyorsa zaten başkasına ilgi duyamaz. Kıskandırma amaçlı yapılan bu davranışlar da bir silah gibi geri teper yani sevdiğiniz insanı tamamen kaybedersiniz.

Ay bu ne ayol sabah sabah upladiginiz konuya bak. Sever anam. Hepinizi ayrı ayrı sever.

Erkek milleti işte bacım doyumsuzlar… kslksms

seni parmağında oynatıyor geri geleceğini biliyor
başkalarıyla da gününü gün ediyor

Geri