Bir insan sevdiğini söylediği halde neden diğerleriyle sevgili olmaya devam eder?

Konu sahibi son olarak 4027 gün önce görüldü
Bana şunu bi açıklayın ya belki bu oğlan 100 defa söylemiştir beni sevdiğini -biz ayrıldıktan sonra bile- ama gidip başka kızlarla sevgili olup ayrılıyo şuan da bi ilişkisi var mesaj atsam o kızdan da ayrılır bunun sebebi ne bana bi söyleyin yoksa kafayı yiycem

Hah bende bunu merak ediyorum:) Beni sevdiğini söyleyen biri neden başkalarıyla çıkar ? Sevdiği mi yalan çıktığı kişiye olan hisleri mi?

Hoş ben her seni seviyorum diyene inanmam zaten hatta sanırım hiç kimseye inanmıyorum.Neyse konu bu değil:D

Hah bende bunu merak ediyorum:) Beni sevdiğini söyleyen biri neden başkalarıyla çıkar ? Sevdiği mi yalan çıktığı kişiye olan hisleri mi?

Hoş ben her seni seviyorum diyene inanmam zaten hatta sanırım hiç kimseye inanmıyorum.Neyse konu bu değil:D
Ama hani bir söyler iki söyler inanmam hoş ben bununkine de inanmıyorum ama o kadar çok dile getirdi ki kendimden şüphe duydum beni tehdit etti kendini inandırmak için ben anlamıyorum ya

Şuan olabildiğince uzaktayım allahtan ama diğerlerine karşı güvenimi bitirdi sağolsun

Hatice kuzum desene şuan benim geçtiğim imtihandan sen de geçiyorsun :)

daha beterleri var be kuzum hiç üzülme Allaha havale et sabret sadece :sana:

Sorunun cevabına geldikte seni sevmiyor sadece seninle anıları var sen onu çok seviyorsun hiç bir yerde senin ona verdiğin sevgiyi göremiyor o yüzden hep sana dönüyor. o sana değil senin aşkına aşıktır.

Hatice kuzum desene şuan benim geçtiğim imtihandan sen de geçiyorsun :)

daha beterleri var be kuzum hiç üzülme Allaha havale et sabret sadece :sana:

Sorunun cevabına geldikte seni sevmiyor sadece seninle anıları var sen onu çok seviyorsun hiç bir yerde senin ona verdiğin sevgiyi göremiyor o yüzden hep sana dönüyor. o sana değil senin aşkına aşıktır.
Ama aşık değilim ver sadece sorumluluk hissediyorum ve değer veriyorum gibi duygu sömürüsü yapınca kıyamıyorum ben ona ama yavaştan kıymaya başladım

Ama aşık değilim ver sadece sorumluluk hissediyorum ve değer veriyorum gibi duygu sömürüsü yapınca kıyamıyorum ben ona ama yavaştan kıymaya başladım

Ah be kuzum sen napsan da bi kere ipler kopmuşsa geri dönüşü olmaz bunun.
sana unut onu demicem çünki öyle kolay değil. Ama onunla olan güzel hatıraları
düşünmemeğe çalış tatlım :öp:

ablam kutup ayıları yalnız bak, pandaların nesli falan tükeniyo onları düşün ama şu oğlanı düşünme. delisin ya, sana oğlan mı yok.

Sende buldugu ilgiyi sevgiyi baskasinds bulamiyor ama gozude doymuyor

:msm:

agzıyla kalbi bir değil.dimyat'a pirince gitmiş evdeki bulgurdan olmuş.

Seni avcunda gördüğü için sen ona açık kapı bırakırsan tilki kürkçü misillemesi gibi her haltı yer ama senin affedeceğini bildiği için şansını dener. Genelde başarılı olur olmadaydı bu soruya ihtiyaç kalmazdı.

(: oglan mi ?

Alamanyali genc kesin.

Geri