Prodesmotes
Gümüş Üye
Biranın tadına baktım iğrenç geldi
Diğerlerinin tadı da aşağı yukarı aynı diye düşünüyorum
İnsanı kendinden geçirmesi de cabası
Blanc deneyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biranın tadına baktım iğrenç geldi
Diğerlerinin tadı da aşağı yukarı aynı diye düşünüyorum
İnsanı kendinden geçirmesi de cabası
Blanc deneyin.
Hangi meyhane de buluşuyoruz?Rakı ve şalgam ikilisini denemeden ölecekler için üzgünüm.. Üç günlük dünyanın tadını çıkartmadan ölmeyin, hep diğer tarafa çalışmayın..
Hangi meyhane de buluşuyoruz?![]()
Isınmak için konyak için...mesela ben bütün kötülüklerden korunmak için şalgam içiyorum ; acılı.
ayrıca ısınmak için de birebir..
Ekli dosyayı görüntüle 21724
Isınmak için konyak için...
Pandemi bitsinHangisinde buluşalım istersin?
Pandemi bitsin
Ankara pavyonlarından biri olsun
Damak zevki meselesidir. Nasıl ki espresso veya filtre kahve her damağa hitap etmiyorsa alkol de tıpkı onlar gibi. Bunu romantize etmeye lüzum yok bence. Ha ben farklı formlarda denemek, o lezzeti tatmak istiyorum derseniz içtiğiniz şey bambaşka bir şey haline gelir tıpkı espresso'dan americano türetmek gibi.
Yeniden şans vermek istiyorum diyen dostlar için tavsiyem bütçelerine ve damaklarına uygun bir harman viski. Naçizane tavsiyem bunu fındık, fıstık, çikolata vs ile köreltmek yerine buzsuz, burunda kokusunu ve damakta tadını alacak şekilde içmeniz. Her pahalı viski iyi değil, her ucuz viski de kötü değildir bu yukarıda dediğim gibi tamamen damak meselesi.
Şu kamu spotu ile bitireyim, Lütfen alkole, kahveye, çaya, çorbaya derin manalar yüklemeyin...
Alkol tüketip viski tüketemeyen insanlar varken, ikinci şans için viski önerisi olmamış bence. Soft bir şey önermeni istesem?
Alkol konusunda senin kadar engin bilgilerim yok ne yazık ki. İşin açığı bu konuda biraz muhafazakarım. Bira, şarap ve viski dışında bir şey tüketmiyorum. Bunlar içerisinden bir şey söylemem gerekirse bahar ve yaz aylarında Pamukkale'nin Mulier'ini tavsiye ederim keyifli bir içimi var. Viski içinse viski-soda-lime tavsiye ederim -buradaki soda maden suyu değil- bizdeki Beyoğlu Zencefilli gazoz soda yerine kullanılabilir.
Dediğim gibi biraz dar bir çerçevede yorum yapıyorum ancak viski ile ilgili şunu söyleyeyim, hem damakta hem de burunda bıraktığı izler bence onu içimi en keyifli içeceklerden birisi yapıyor. Alkol tüketip de viski tüketemeyen arkadaşların doğru viskiyi içtiğinden emin olup ondan sonra değerlendirmesini tavsiye ederim. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de viski fiyat/marka endeksine göre değerlendiriliyor bu da haliyle birçok insanın viskiden uzaklaşmasına sebebiyet veriyor.