Prodesmotes
Gümüş Üye
Birazdan Probis bey glu beye numarasını verip ''Ara beni'' yazacak diyenler?
Ona daha önce yazdım sanırım. Israr etmiyor, seçenek sunuyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birazdan Probis bey glu beye numarasını verip ''Ara beni'' yazacak diyenler?
üff yetişememişim........Ona daha önce yazdım sanırım. Israr etmiyor, seçenek sunuyorum.
üff yetişememişim........
Viski sert bir içkidir. Keskin bir tadı vardır. Viskileri kendi içinde değerlendirmeden önce viskiyi diğerleriyle kıyaslaman gerekiyor. Rakı da sert bir içkidir mesela. Malibu soft, içimi kolay, tadı yumuşak. Su ile maden suyu farkı gibi düşün. Maden suyu daha sert, keskin olur. Anlatılmak istenen şu; meyveli şarap içebilen biri viski içemeyebilir.
Hangi viskiyi önerirsin? Dimple golden selection ile ilgili düşüncen nedir?
Senin numara vardi bende, sonra ben hatti degismek zorunda kaldim ole bisiler oldu.Rakıya soda koyarsan yanında su içme. Şalgamla içiyorsan rakıya su katma. "Adabı vardır" geyiği değil bunlar, mide bulandırır.
Ara beni.
Senin numara vardi bende, sonra ben hatti degismek zorunda kaldim ole bisiler oldu.
Dicenki hangi kafayla vermisim acaba...
Jajsbsjjdjd ben de hatirlamiyorum ama whatsapp avatarini hatirliyorum. D
Heeee dogru ya, yesillendir hoca özelden...Sana playstation muhabbetinde vermiştim galiba. Yeniden gönderebilirim istersen.
Foçada rakı balık ısmarlarsan anlatırım!
Ovv geç gördüm! Bir dahakine artıkAkşam sana bir foti atim o zamanşimdi gelirsen ısmarlarım.):
Alkol aldım, kumar oynadım, esrar çektim ama hiç birini de sevmedim. Hepsi de zamanın gruplaşma dinamiği içindeki özentilerden kaynaklı anlık " bende varımcı" teşebbüslerimdi.