Bir İnsan Neden Alkol Kullanmaz

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4728 gün önce görüldü
Viski sert bir içkidir. Keskin bir tadı vardır. Viskileri kendi içinde değerlendirmeden önce viskiyi diğerleriyle kıyaslaman gerekiyor. Rakı da sert bir içkidir mesela. Malibu soft, içimi kolay, tadı yumuşak. Su ile maden suyu farkı gibi düşün. Maden suyu daha sert, keskin olur. Anlatılmak istenen şu; meyveli şarap içebilen biri viski içemeyebilir.

Hangi viskiyi önerirsin? Dimple golden selection ile ilgili düşüncen nedir?

Sertliğinden dolayı viski içemeyenler diye bir grup üzerinden değerlendirme yapıyorsak onlar için diyebilecek bir şeyim yok daha yumuşak içkilere yönelsinler. Ben lezzet ve hissiyatından dolayı içemeyen insanlar üzerinden bir değerlendirmede bulundum. Çünkü bu grubun da hayli geniş çapta olduğuna inanıyorum. Söz gelimi Red Label tüketen birisi viskiye karşı bir ön yargı geliştirmiş olabilir. Neyse burası yine kişinin damak zevkiyle alakalı çok bir şey diyemeyeceğim.

Dimple ile ilgili bir düşüncem yok çünkü daha deneme fırsatı bulmadım. Yaygın market zincirlerinin viski standları üzerinden değerlendirme yapacak olursam ben bu kategoride Bell's'i diğer viskilerden ayrı bir yere koyarım. Benim adıma f/p ürünüdür. İrlanda viskilerinden Jameson da beğendiğim viskilerden Bu kategoride son tavsiyem, Famous Grouse. Bu grup dışında Redbreast 12 ve Black Label son zamanlarda sevdiğim viskiler oldular. Aramak, denemek gerek. Bilemiyorum belki de o damak aradıkça ve denedikçe oturacak. Yani çok mana aramanın lüzumu yok lezzeti damağınla örtüşüyorsa neden içmeyesin?

Rakıya soda koyarsan yanında su içme. Şalgamla içiyorsan rakıya su katma. "Adabı vardır" geyiği değil bunlar, mide bulandırır.

Ara beni.
Senin numara vardi bende, sonra ben hatti degismek zorunda kaldim ole bisiler oldu.
Dicenki hangi kafayla vermisim acaba...
Jajsbsjjdjd ben de hatirlamiyorum ama whatsapp avatarini hatirliyorum. D

kontrolümü kaybettigim bişiyi neden içiyim ki

Alkol aldım, kumar oynadım, esrar çektim ama hiç birini de sevmedim. Hepsi de zamanın gruplaşma dinamiği içindeki özentilerden kaynaklı anlık " bende varımcı" teşebbüslerimdi.

Çok mantıklı olarak tadını beğenmiyor olabilir.
Bkz. ben : dd
Beylerbeyi göbek ve tuborg amber dışı alkol tüketmem. bunlarında herkes tarafınca sevileceğini düşünüyorum.

Geri