Bir gününüz nasıl geçiyor?

Konu sahibi son olarak 259 gün önce görüldü
Genelde monoton geçiyor;
10-11 gibi kalk
11-12 gibi işte ol
Akşam 10da ilk kafeyi kapat
12:30 gibi diğerini kapat
Takılacaksak sohbet muhabbet
Takılmayacaksak eve gel kedilerle oyna
Bilgisayarda takıl
3-4 gibi yat.

sabah 8,30 iş başı
akşam 8 paydos şeklinde geçiyor : ))

tedavülden kalkmış insanların agız kokusunu çekmekle,sabırla geçiyor.

Bugün olduğu gibi bazen çok saçma sapan sıkıcı geçtiği de oluyor.s

Oncelikle Sabrina'nin kopeginin basina gelenleri dinliyoruz. Sonra Hava hanimin bagirsak sorunlarini dinliyoruz ayrintilarina kadar. Tam maillerimi okumaya baslamisken Mira hanimin sivilcelerini derken 10 oluyor toplanti,kantin,is derken vakit geciyor.

Sabah uyan derse git dersten cik sevgiliyle gorus eve gel kankamla zaman gecir ders calis sevgiliyi telefnda ara saatlerce konus ve kapanis hergun ayni tekrari :)

Çalışarak başka bir şey yok hayatımda.

Kendi kendime içimden herkese gerizekalı diyorum ansxjns

Sabah uyanirim direk bizim gruba gunaydin yazarim Nixie uyanmis olanaz 9 10 sularinda sagolsun ikindi ezanina mutakiben gunaydin yazar. Gece tlfnumda ne olmus bitmis kontrol ederim. Sonra odamdan cikarim bizimkilerle biraz kahvalti et ve etmem tartismasindan sonra sekersiz turk kahvemi alir odama gecerim bitki cayimida demlemeye koyarim o sabahki ilk kahve ve sigara varya onun bana verdigi huzuri ifade imkansiz. Sonra bi yarim saat modum uygunsa spor yaparim. Odamdan cikarim bakinirim bi ortaliga sarki soylemeye baslarim evi toparlarim hemen bi sil supur. Sonra oturma odasina gecer ayaklarimi uzatir bi kahve daha icerim. Sonra annem sagolsun canim benim kurban olurum kafama terlik atmakla tehdit eder kahve sigara kahve sigara gebereceksin :T: neyse saat 1 2 olmustur disarda isim varsa cikarim yoksa cikmam annemle takilirim evde kismetse olura bayiliyom mesela bu ara hep onu izliyorum. 3 4 gbj karnim acikir eti gong yerim bir paket sonra abim gelir onlada bi kahve turumuz doner. Bu arada Nixie uyandiysa cene calmaya baslariz dordumuz :D bu hic degismiyor hayatimda cok sukur:srl: sonra aksam olur babam gelir al iste saltanatin sonu. Yemek yerler cay icerler sonra babam 22 gibi uyur. Ben odama cekilirim 23 gibi kahvem sigaram kitabimi alirim koseme cekilirim battaniyemin icine yumulurum bi yerden foruma takilirjm zerre zevk almasamda :T: bi yerdende kitabimi okurum dilege hala laf yetistiriyorumdur:D o arada sizarim ve sabah olur.

19 saat uyanığım nasıl yazayım o kadarını ? Düşünürken yoruldum.

Hayır anlamadığım neden o 4 kişi içinden bi benim nickim geciyor jlhkkj
Ben de şu sıralar emekliye ayrılıp işsiz bir birey olduğumdan beni tek neşelendiren şey birkaç beyin işsizi. Onlar iyiki varlar:srl: khşhjk

fb495372a9a37bd87096d18846e46832.jpg

Geri