Neler yapıyorsunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üşenmeden yazmışsın helal olsundur üşenmeden yazayım :p
Sabah 07:45'de uyanıyorum,sinirli bir şekilde kıyafet arıyorum,giyiniyorum.Ve 08:05'de evden çıkıyorum durağa gidiyorum(durak sokağın kenarında zaten)08:12 otobüs geliyor.Toplam 38 durak sonra olması lazım iş yerinin orada iniyorum,iş merkezinden ofise yürüyorum 09:00'da ofisi açıyorum.Çay koyuyorum,forumu açıyorum,sabah forum face faslında vakit öldürüyorum.Çay ve simit atıştırması yaparken muhasebe programlarını açıp stok güncellemesi yapıyorum.Mailleri kontrol ediyorum,pattron birgün önceden illa ki masama fiş bırakıyor onları işleyip tarıyorum.Sonra arkadaşlarla sohbet ediyoruz facede,malzeme siparişi geldikçe fatura kesiyorum,depocuya malzemeleri hazırlatıyorum.Sonra gün böyle sıkıcılıkta devam ediyor,yemek ye,kahve iç dur filan.Akşam 18:35'te ofisten çıkıyorum bir sürü yol yürü durağa geç,otobüs-mınibus bekle derken saat 19:00 oluyor hala bekliyorum :T: sonra geliyor yine dünya kadar durağı geçiyorum mahalleye varıyorum,eve geliyorum.Akşam 19:45 gibi evdeyim.Kıyafet değiştir,ibadetleri tamamla,yemek ye,anne babayla sohbet derken oturup dinleniyorum.Çay faslı baslıyor bizimkilerin çaylarını dolduruyorum.Sonra ya şuanda oldugu gibi pc basına gecıyorum yada telefondan bakıyorum yada kitabımı okuyorum.
Derken saat 22:00 olduğunda uyuma moduna geçiyorum.