Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aşik misin nesin sende..
Eee?.dTeşekkürler @Süreyya hanımcığım. Konu forumda evlenilecek erkekler ve Süreyya hanımın mesajı.
Ekli dosyayı görüntüle 51015
Bu fikrini değiştireceğiz canım acele etme.. henüz genç ve çıtır sayılırız. Birkaç yıl içinde seni çözeceğim ve zehirli oku göndereceğim.. bakalım o zaman ne yapacaksın, ayaklarını yerden kesince.Eee?.d
Annem sen daha flörtöz yazamiyon.Bu fikrini değiştireceğiz canım acele etme.. henüz genç ve çıtır sayılırız. Birkaç yıl içinde seni çözeceğim ve zehirli oku göndereceğim.. bakalım o zaman ne yapacaksın, ayaklarını yerden kesince.
Bak beni sinirlendirme, agresif olunca fazla yakışıklı oluyorum. Böyle şeyleri özel konuşalım
Süreyyam;
Gelebileceğin bir gün
Yetişebileceğin bir saatte
Beni bulabileceğin bir yerde
Seni bekliyorum..
Üzdün.. onca gönderdiğin alevi kalpler falan yalandı demek. Geçen baktım en çok kalpli emoji bana atmışsın.Annem sen daha flörtöz yazamiyon.
Flört edebilme ihtimalini suraya koydum.
hmm, ondan beni tercih ediyor demek ki...Laf ebeligini bilecek ya.
Kosusamayip,beyin jimnastigi yapamiyacagim insanla yapamam.
Konu flirtse.
Kaş çok önemli biliyon mu?Kaşların kavisi muazzam olmalı, kavisi orantılı olmalı.
Eski güzellerden ama işte kaş bozuyor her şeyi.. kavisi iyi verememişler maalesef haha.
Ekli dosyayı görüntüle 51843