Bir flörtözde aranan özellikler

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Teşekkürler @Süreyya hanımcığım. Konu forumda evlenilecek erkekler ve Süreyya hanımın mesajı.
IMG_20220101_195724.jpg

Bu fikrini değiştireceğiz canım acele etme.. henüz genç ve çıtır sayılırız. Birkaç yıl içinde seni çözeceğim ve zehirli oku göndereceğim.. bakalım o zaman ne yapacaksın, ayaklarını yerden kesince.
Bak beni sinirlendirme, agresif olunca fazla yakışıklı oluyorum. Böyle şeyleri özel konuşalım :)
Süreyyam;
Gelebileceğin bir gün
Yetişebileceğin bir saatte
Beni bulabileceğin bir yerde
Seni bekliyorum..

Bu fikrini değiştireceğiz canım acele etme.. henüz genç ve çıtır sayılırız. Birkaç yıl içinde seni çözeceğim ve zehirli oku göndereceğim.. bakalım o zaman ne yapacaksın, ayaklarını yerden kesince.
Bak beni sinirlendirme, agresif olunca fazla yakışıklı oluyorum. Böyle şeyleri özel konuşalım :)
Süreyyam;
Gelebileceğin bir gün
Yetişebileceğin bir saatte
Beni bulabileceğin bir yerde
Seni bekliyorum..
Annem sen daha flörtöz yazamiyon.
Flört edebilme ihtimalini suraya koydum.

Annem sen daha flörtöz yazamiyon.
Flört edebilme ihtimalini suraya koydum.
Üzdün.. onca gönderdiğin alevi kalpler falan yalandı demek. Geçen baktım en çok kalpli emoji bana atmışsın.
Tamam teslim oluyorum, by.

Kankisine canım yavrum hayatım dememesi Sjsjsj

İnce dudak sevmem, okkalı dudak olmalı kesinlikle.

Laf ebeligini bilecek ya.
Kosusamayip,beyin jimnastigi yapamiyacagim insanla yapamam.
Konu flirtse.

Kaşların kavisi muazzam olmalı, kavisi orantılı olmalı.
Eski güzellerden ama işte kaş bozuyor her şeyi.. kavisi iyi verememişler maalesef haha.
002_132.jpg

Tutkunun arkasına belasını arar ne arayacak..

birnicktenibaretolmamalıelininfotosunufalankoymalihicdegilseveyasestonunuduymaliyim

Konuyu her gördüğümde kızartma makinesi aklıma geliyor ve canım patates kızartması çekiyor : )

flört etmeyi bırakacak kadar bana aşık olması... ne işimiz olur flörtözlerle de bi de özellik arayalım.

Geri