Ya adamın yüzünü böyle tahmin etmemiştim…Sen söyleyince baktım. Umut Tabakmış. Valoda da Breachi seslendiriyormuş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya adamın yüzünü böyle tahmin etmemiştim…Sen söyleyince baktım. Umut Tabakmış. Valoda da Breachi seslendiriyormuş.
Alışıyorsun bi zaman sonra . Dublaj ile alt yazı arasındaki farkı bir film ile tecrübe et. Hücre 7 mucizesi filmi var kore yapımı. Bu filmin 01.53.00 ten sonrasını bi dublaj izle bir de alt yazılı . Ne demek istediğimi anlarsın. Ama önerim filmin tamamını izle. Aradaki farkı göreceksin. Dublaj film izlemek oyunculara ihanettir ;dYazıyı nasıl okuyorsun kim yazıyı okuyayım derken filmi kaçırır insan
DeneyeceğimAlışıyorsun bi zaman sonra . Dublaj ile alt yazı arasındaki farkı bir film ile tecrübe et. Hücre 7 mucizesi filmi var kore yapımı. Bu filmin 01.53.00 ten sonrasını bi dublaj izle bir de alt yazılı . Ne demek istediğimi anlarsın. Ama önerim filmin tamamını izle. Aradaki farkı göreceksin. Dublaj film izlemek oyunculara ihanettir ;d
Filmi dublaj ile seyretmek aktöre/aktriste ve yönetmene büyük saygısızlık.
Fakat parantez olarak bazı filmleri ( dublajsız halini izlemiş olmak kaydı ile) dublajla da izlemek ayrı bir keyif. Türkiye dublaj konusunda son derece başarılı. Bkz : Deadpool, Lord of The Rings, Harry Potter vs
Lakin Laz Ziya abimiz ne kadar muazzam Gandalf seslendirmişse dahi , Ian McKellen in verdiği duyguyu, yarattığı intibayı, yönetmenin arzuladığı konteksi veremez.
Başka bir tat olarak ancak.