Bir Eylül Meselesi

Konu sahibi son olarak 3378 gün önce görüldü
[YOUTUBE]WLAKyGotklQ[/YOUTUBE]

Hayatınıza en özel güzellikler, bir parça eşliğinde girebilir.
Olamaz mı?
Olabilir..

Acilisi ben yapiyorum @Noah beycim :p

31 Aralık gecesi sizarak uyuya kalmamız ve yilin ilk gününe günaydindan önce ''özlemişiz, çok özlemişiz, çok çok çok özlemişiz' ile uyanmamız gunun en değerli anısı olsun :)

Özlem ve başarı kokan bir gün.. Emeklerin karşılığını alabilmenin hazzı bazen hiç bir şeye değişilmez.. Her haliyle, başarısıyla gurur duyduğum bir adam var..

Gönlümüzden geçen her şey tıpkı bugun gibi gerçekleşir umarım..

5 Ocaktaki müşteriyle görüşme öncesi totemimizde not olarak kalsin burda :kiki:

Canım babannemin bi sözü var diploma için bilezik onlar der. Ben bileziğimi takiyim da sen ister calistir ister calistirma kdsjdksf

Benim babaanne de komik ya. Hepsini okutmuş babam tarafının hepsi üniversite mezunu keşke birisini okutmasaydın da bana baksaydı diyor. Okudular da bana ne faydaları var diyor :)

Benim babaanne de komik ya. Hepsini okutmuş babam tarafının hepsi üniversite mezunu keşke birisini okutmasaydın da bana baksaydı diyor. Okudular da bana ne faydaları var diyor :)

Biz aliriz onu yanımıza bakarız yahu söyle endişelenmesin kıyamam hiç :)

Benim gibi deist bir adamın duasına kulak verir misin bilemem ama şu kızın sınavı iyi geçsin..

O'na sınavdan sonra aşkım çok güzel geçti deme heyecanını yaşat ben duyayım o sesi..

Lütfen.

Benim gibi deist bir adamın duasına kulak verir misin bilemem ama şu kızın sınavı iyi geçsin..

O'na sınavdan sonra aşkım çok güzel geçti deme heyecanını yaşat ben duyayım o sesi..

Lütfen.

Senin icten diledigin her sey kabul oldu tipki bugun gibi :)

Askim senin kopya yazan parmaklarini.... Ahsjdkd neyse neyse bu cumlenin devami burda gelmez :p

Bu adam resmen benim kahramanim :)

Senin icten diledigin her sey kabul oldu tipki bugun gibi :)

Askim senin kopya yazan parmaklarini.... Ahsjdkd neyse neyse bu cumlenin devami burda gelmez :p

Bu adam resmen benim kahramanim :)

Kurtuldun hadi gözün aydın.

Bu gece istediğin gibi keyif yap hak ettin bunu.

Tanrıya da teşekkür edip öyle çıkayım :)

Nerelerdeymiş güzellik ??

Pişşt

Geri