Bir Eylül Meselesi

Konu sahibi son olarak 3377 gün önce görüldü

Ben her zamanki yerime gecip orda dinlemek istiyorum bu parcayi ;)

Aglarsam aglayip gulersem gulen,
Butun dertlerim anlayip gonlümü bilen,
Sanki kalbimi bilerek yuzume gulen,
Gönlüm hep seni ariyor neredesin...

Sözlere bak ya. İnsan bundan daha güzelini yazamazdı.

Böyle nasıl biliyor musun içimi kıydı.

Bir gün hani olur da yine tartışır gemileri yakarsak bu parçaların hatrına bırak kalsın burası. Ben girmem. Girsem de belli etmem..

Ama bu parçalara kıyılmaz.

Böyle nasıl biliyor musun içimi kıydı.

Bir gün hani olur da yine tartışır gemileri yakarsak bu parçaların hatrına bırak kalsın burası. Ben girmem. Girsem de belli etmem..

Ama bu parçalara kıyılmaz.

Kusura bakma canim yok oyle gemileri falan yakmak herkes akilli uslu dursun kjahsd

Şaka bi yana parcalardan ote sana kıyılmaz yahu :)

İspanyolca öğren hemen Uruguay'da yaşayacaz.

Valla şaka değil ben ciddi ciddi düşünüyorum :)

Sen biliyo musunki? uruguay nerden cikti yahu :)

Benim Almanca ana dil ingilizcede öyle İspanyolca öğreniriz ya kolay dil.

Neden çünkü dünyanın en lezzetli etleri orada :)

Bir sürü sebebi var ama G.Amerika orası annemden ayrılam dersen bilemem

Benim Almanca ana dil ingilizcede öyle İspanyolca öğreniriz ya kolay dil.

Neden çünkü dünyanın en lezzetli etleri orada :)

Bir sürü sebebi var ama G.Amerika orası annemden ayrılam dersen bilemem

Gezmek icin olabilir.. İnsan sevdiklerinden uzak kalinca da bir burukluk oluyo. Ondan da ziyade bi aile kuruldugunda en guzel sey birlik beraberliktir. Oyle yani ne bileyim gideriz :)

Bir yerlerde iyi insanların olduğunu bilmek ne güzel şey. Kötülükten beslenmeyen insanların olduğunu bilmek ve görmek.

Seni sevme sevebim budur işte. Ya tabiki bir çok sebebim var. Güzelsin, fıstık gibisin,sarışınsın :)

Şaka bir tarafa,

Ben kötü insan sevmiyorum sevemiyorum aşkım.

Bir yerlerde iyi insanların olduğunu bilmek ne güzel şey. Kötülükten beslenmeyen insanların olduğunu bilmek ve görmek.

Seni sevme sevebim budur işte. Ya tabiki bir çok sebebim var. Güzelsin, fıstık gibisin,sarışınsın :)

Şaka bir tarafa,

Ben kötü insan sevmiyorum sevemiyorum aşkım.

Ben sadece seni seviyorum, enn cok seni seviyorum :o

Nerden çıktı bu formasyon dersleri diyemiyorum çünkü her zaman içten içe bir tane öğretmen bir sevgilim olsun istedim :)

Sen sağlıkçı olma ya öğretmen ol. Yazılı kağıtlarını getir masaya koy oku. Notları ben eokula girerim. Birlikte kontrol ederiz. Ara sınavlarına, proje notlarına yardım ederim.

Yahu eğitim materyallerini bile ben hazırlarım.

Sen öğretmen ol evet.

Bence böyle fikrim böyle

Nerden çıktı bu formasyon dersleri diyemiyorum çünkü her zaman içten içe bir tane öğretmen bir sevgilim olsun istedim :)

Sen sağlıkçı olma ya öğretmen ol. Yazılı kağıtlarını getir masaya koy oku. Notları ben eokula girerim. Birlikte kontrol ederiz. Ara sınavlarına, proje notlarına yardım ederim.

Yahu eğitim materyallerini bile ben hazırlarım.

Sen öğretmen ol evet.

Bence böyle fikrim böyle

Biliyorum. Sana formasyon isini ilk danistigim gun cok destek olmustun resmen senin gazina geldim askim :p

Hastane benim icin hep bi baskaydi ama senin de fikirlerin onemli. Kisacasi olurum yahu senin icin ogretmen de olurum :)

Biliyorum. Sana formasyon isini ilk danistigim gun cok destek olmustun resmen senin gazina geldim askim :p

Hastane benim icin hep bi baskaydi ama senin de fikirlerin onemli. Kisacasi olurum yahu senin icin ogretmen de olurum :)

Bir güzel gelmiş geçmiş forumdan ya :)

Bir seyler yazmayalı uzun zaman oldu. Babacım araba almis bana, yataktan bi kalkabilsem de kullanmak nasip olsa :) yakındır umarım o günler..

2016da hastaneleri zengin eden kız diye tarihe gecerim yakında..

Geri