Erkekler yalan söylerken kendisini ele veriyor kadınlar ise ustaca yalan söylüyor belli etmiyorSadece erkekler yalan söylüyor gibi gömmüş de gömmüşler vicdansızlar sjsjs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Erkekler yalan söylerken kendisini ele veriyor kadınlar ise ustaca yalan söylüyor belli etmiyorSadece erkekler yalan söylüyor gibi gömmüş de gömmüşler vicdansızlar sjsjs
Ders versene sjsjjsErkekler yalan söylerken kendisini ele veriyor kadınlar ise ustaca yalan söylüyor belli etmiyor
Bende elime yüzüme bulaştırırım beceriksizim o konuda nskdkdkDers versene sjsjjs
Bu ders 1 olsa gerek not aldım sjsjBende elime yüzüme bulaştırırım beceriksizim o konuda nskdkdk
Ben eski ben değilim yoksa güzel çapkınlık nasıl yapılır dersi verirdim yalanı boşver jdkdkkdkdBu ders 1 olsa gerek not aldım sjsj
He ben anlamam çapkınlık işlerinden saf birşeyim sjsjsjBen eski ben değilim yoksa güzel çapkınlık nasıl yapılır dersi verirdim yalanı boşver jdkdkkdkd
Tamam yemiş gibi yapayım sivasli olduğunu unutmuştumHe ben anlamam çapkınlık işlerinden saf birşeyim sjsjsj
Afiyet olsun sjsjsTamam yemiş gibi yapayım sivasli olduğunu unutmuştum
Mersi beraber olsun lsksksksAfiyet olsun sjsjs