Bir erkek yalanı söyle

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
Eskiden bir sitem vardı. Tombulda bir sevgilim vardı. Kız tombuldu ALLAH var ' TOMBUL DUNYAM ' sözünüde ona ithafen söylemiştim. Sonradan adimiz buyucu tombul sever oldu.Kiz ikide bir sorardı ender beni seviyormusun bana olan sevgin ne kadar felan tabiki bunu trip atarak sorardı. Bizde kız işimize yarıyor makale vs yazıyor diye seviyoruz felan derdim.
Neyse kısaca
Sana olan sevgim anayasanın ilk 3 maddesi gibi değişmez değiştirilemez bırak teklif dahi edilemez dedim.
Geçen başka bir platformda gördüm o bile ben evlenince zayıflamış:D

Buraya 2gundur yazmıyorum dün baya yoğundum hastane iş ve bazı özel sebeblerden dolayı günlük rutin yazılımları gerçekleştiremedim.
Konumuza geçelim.

Dun akşam uyurken rüyamda gördüm seni iyiki hayatımdasın

Çok sessiz ve çok sabirliyimdir . Öyle kolay kolay herşeye tepki vermem agresiflesmem herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünür empati kurarım çünkü empati kurmak önemlidir önce kendini sorgulayacaksın sonra karşındakini yargılayacaksın.
Neyse konumuza geçelim.
Sen benim sabrimsin dilerim birgun nasibim olursun (Buda yalan arkadaşlar )
Bir kız yalanı adlı konu varmı incelemem lazım. Yoksada profilimde ileriki zamanlarda paylaşacağım.suan sadece farklı şeyler paylaşıyorum.
Tabiki bazılarına isim veriyorum vereceğimde bakalım kimlere talih kuşu konar kısmet

Ben burayı unutuyorum ya hep yoğunluktan malum yaz geldi işler açıldı. Bununla beraber düğün nişan gibi organizasyonlar vs başladı.
Neyse konumuza geçelim.

Seni çok seviyorum. ALLAH tan tek istediğim kokunla uyuyup seninle uyanmak nasip olsun bana .
Sjsjsjs:D

keşke daha önceden tanışsaydık
hımm ?

yaaa şimdi tanışmışsınnn boşversene.)

Yalan soyleyemeyen erkekler genel de feth edilmistir. O yuzden soyleyemezler..
Odenek kesilicektir , yalniz yaticaktir vs vs
Bir flashback ile aklindan kaybedecekleri gectigi icin yalan soyleyemez.
Kadin da kendisini sorgu uzmani zanneder.

Seni yaradanın huzuruna varıpda namaz kılmazsan hayatında bir şeylerin eksikliğini hep derinden hissedeceksin" denildiğinde :
- Benim kalbim temiz.

Geri