Bir erkek sevdiği kadını ne kadar bekler?

Konu sahibi son olarak 3319 gün önce görüldü

Bir erkek sevdiği kadını ne kadar bekler

• Ömrünün sonuna kadar

Kullanılan: 4 17.4%
  • Beklemez

Kullanılan: 10 43.5%
  • İşi gücümü yok

Kullanılan: 4 17.4%
  • Diğeri

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
Venlo bakim evinde Jos isminde bir adam var, 5 yildir duzenli olarak her gun geliyor ( karisi onu tanimadigi halde ) karisinin saclarini nazikce tariyor, tirnaklarini boyuyor, yikiyor, kitap okuyor, gunluk yemegi ile ilgileniyor ve eve gidiyor. Boyle sadik beyler de var :) Seven adam her turlu bekler ben inaniyorum.

seveceğim kadını bekliyorum
gelmezse hurilerle takılırım

Venlo bakim evinde Jos isminde bir adam var, 5 yildir duzenli olarak her gun geliyor ( karisi onu tanimadigi halde ) karisinin saclarini nazikce tariyor, tirnaklarini boyuyor, yikiyor, kitap okuyor, gunluk yemegi ile ilgileniyor ve eve gidiyor. Boyle sadik beyler de var :) Seven adam her turlu bekler ben inaniyorum.
O sevdiğini bulmuş zaten. bir şey beklemiyor. Ben içimden bir sene müddet tanıdım. daha fazla oyalanmaya gelemem diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: W
Aşıksa ömrünün sonuna kadar bile bekler fakat değilse üzgünüm.:)

Seven varsa söylesin..

3 gun
Daha fazlasini bosuna bekleyip, sonra hayal kirikligi yasamayin :p

Erkekler tek tip olmadığı için bekleyen erkek bilir sadece.

Bekleye bekleye ağaç olan erkek hic görmedim.

Dünya'da bunca kadın var, hepsi birbirine benziyor zaten, neden bekleyeyim ki. Aynı kişide takılı kalanlar saplantılı tipler, sonra TV izliyoruz, çok seviyorum ondan öldürdüm diyor.

Yenisini bulmak varken neden beklesin?

kadın belki şo taraftan geçti gitti
sen halen bekliyorsun
yer önemli

"birazdan geliyorum, evde kimse yok dimi harika" diye söylendikten sonra erkeğin sabri;

Geri