Bir erkek sevdiği kadını ne kadar bekler?

Konu sahibi son olarak 3314 gün önce görüldü

Bir erkek sevdiği kadını ne kadar bekler

• Ömrünün sonuna kadar

Kullanılan: 4 17.4%
  • Beklemez

Kullanılan: 10 43.5%
  • İşi gücümü yok

Kullanılan: 4 17.4%
  • Diğeri

Kullanılan: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
Beni bi 5 sene kadar falan beklemesi gerekiyor, bakalım :bekle

Seneler asırlar oldu, halen bekliyorum

Kadin sözlesmeli öğretmense 6 yıl beklemek zorunda:p

Konuya girdigim an, aklima gelen; Bekledigi sira baska kadinlarla konustu mu, bakti mi, dusundu mu, o kismi muhim benim icin, suresi degil. Bunlar olduysa yada olacaksa bosuna beklemesin.

Cins ayırmaksızın beklemez.

Sabri bitene kadar. Ya da sevdigi, haddini asana kadar

Hic beklemez direk konuya girer.
Kadin konuyla ilgilenmez ise , konu kapanir.

Konu evlilik ise, okulu bitene kadar .p

Haklı sebepleri bitirene kadar. Neticede Haklı bir sebebi yok ise ne kadının ne de erkeğin bekletilmesine hakkı yoktur. :)

Ben olaya o alışveriş yaparken dışarıda beklemek, kuafördeyken arabada beklemek, hazırlanırken aşağıda beklemek, beybidollerini filan tövbestafurıllak giyerken salonda beklemek filan gibi algıladım, cevalp veriyorum:

Vallahi şimdi ahbab's, bi' 15-20 dakika rahat beklerim, hadi dişimi kuşumu sıktım 30 dakika bekledim, ama yok artık +30 minüte üstü sıkar beni.​

Neydi Eski bir duvar yazısı vardı beklenen kadın gelecekse çekilen çile kutsaldır.Oyuzden bekleten kadın, değil beklenen kadın,olmalı ki bir ömür bekleyelim :)

Seviyorsa ömrünce bekler

Ama sevişleri hoşlantiları sevgi zanneden ertesi gün başkasıyla oynaşir

kadin erkek fark etmez omur boyu bir kisiyi bekleyen salaktir isi gucu mu yok bu insanlarin hayirdir

Aşıksa, gözü kimseyi görmüyorsa istese de istemese de bekler; bunun dışında dünyada zibil gibi erkek/kadın var, üstelik bazıları sevilmeye değer.

Evrim süreciyle,sosyal yapının da etkisiyle güçlenmiş bir davranış modeli (erkeklerde)
Cekinik kalamayan,törpülenemeyen tek model seks.
Yıllar geçtikçe olgunlaşmak,dizginlenmek yerine daha da [ARGO]bka[/ARGO] sariyor.
'Tam bir hayvansin' , 'öküzsün' 'domuzsun' gibi tabirlerin kökeninde önemli ibretler var.

Geri