Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Ben de değişimi sonraki mesajda farkettim görsem beğenmezdim fikri değişen bir insanın yorumunu... :)))
Yeldacığım bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir kitap bastım, buralarda bir yerde duruyor olması lazım. Tek tek, hangi durumlarda ne ödenir ne ödenmez % vererek açıkladım… bulursam paylaşacağım. Sen yine de beğenini geri alma..

Yeldacığım bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir kitap bastım, buralarda bir yerde duruyor olması lazım. Tek tek, hangi durumlarda ne ödenir ne ödenmez % vererek açıkladım… bulursam paylaşacağım. Sen yine de beğenini geri alma..

Verilen beğeni geri alınmaz aeg. O sebeple o beğeni orada duracak. Fikri değişen insan değil de savunmadığın bir fikri demek daha doğru olur.
Erkeğin koruma içgüdüsüyle yaptığı bir girişim olarak güzel belki ama mütemadiyen devam etmesi halinde kadına tam da dediğin gibi kendini asalak gibi hissettirmesi yönüyle güzel değil. Yoksa özünde kötü niyetli bir girişim değil. :)
Bu arada bekliyorum bastığın kitap içeriğini. :)

Verilen beğeni geri alınmaz aeg. O sebeple o beğeni orada duracak. Fikri değişen insan değil de savunmadığın bir fikri demek daha doğru olur.
Erkeğin koruma içgüdüsüyle yaptığı bir girişim olarak güzel belki ama mütemadiyen devam etmesi halinde kadına tam da dediğin gibi kendini asalak gibi hissettirmesi yönüyle güzel değil. Yoksa özünde kötü niyetli bir girişim değil. :)
Bu arada bekliyorum bastığın kitap içeriğini. :)
Bu işin kilit noktası asalak kızı / insanı tanıyabilmek ve yanından uzakta tutmak. Arıyorum hala .d

En azından bi denemeli.
baktı ses çıkarmadan ödüyor, devam etmeli.
hafif trip atarsa “şaka yaptım yavrum ben öderim tabii ki” diyip ödemeye devam etmeli.
Bu zamanda sevgili bulmak zor, hesap yüzünden sevgili kaybetmeyelim

ödetmemeli ama bence kız da altta kalmamalı. hediye vs karsılık verebilir. pinti bi erkegi hicbi kadın sevmez bu arada ya..

Pinti erkegi annesi bile sevmez hilal hakli. Mesela benim hayatimda tanidigim en cimri adam babam. Babannem bile bazen bi sevgisinde supheye dusuyor. Bakiyorum kadin boyle bi cinli gibi suzuyor adami. Konunun babannemle bi alakasi yok ama neyse artik.

Ağlayarak günlüğümüze yazacak şeyler yaşatmayın erkekler, lütfen...

durmadan ödetiyorsa erkek arkadaşına hesap ya fakirdir ya aç tır

Geri