@yeLda vurdu yüzüme kırbaç gibi…
Ben de değişimi sonraki mesajda farkettim görsem beğenmezdim fikri değişen bir insanın yorumunu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@yeLda vurdu yüzüme kırbaç gibi…
Yeldacığım bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir kitap bastım, buralarda bir yerde duruyor olması lazım. Tek tek, hangi durumlarda ne ödenir ne ödenmez % vererek açıkladım… bulursam paylaşacağım. Sen yine de beğenini geri alma..Ben de değişimi sonraki mesajda farkettim görsem beğenmezdim fikri değişen bir insanın yorumunu...))
Yeldacığım bu konu hakkında geçtiğimiz aylarda bir kitap bastım, buralarda bir yerde duruyor olması lazım. Tek tek, hangi durumlarda ne ödenir ne ödenmez % vererek açıkladım… bulursam paylaşacağım. Sen yine de beğenini geri alma..
Bu işin kilit noktası asalak kızı / insanı tanıyabilmek ve yanından uzakta tutmak. Arıyorum hala .dVerilen beğeni geri alınmaz aeg. O sebeple o beğeni orada duracak. Fikri değişen insan değil de savunmadığın bir fikri demek daha doğru olur.
Erkeğin koruma içgüdüsüyle yaptığı bir girişim olarak güzel belki ama mütemadiyen devam etmesi halinde kadına tam da dediğin gibi kendini asalak gibi hissettirmesi yönüyle güzel değil. Yoksa özünde kötü niyetli bir girişim değil.
Bu arada bekliyorum bastığın kitap içeriğini.![]()
Son banımın yüksek IQ içeren açıklaması buyduBen de patladım…. Kuzenim yazmış sanırım..
yanımda aç kadin gezdirmem