Bir erkek kız arkadaşına para ödetmeli mi?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
Dert bunlar, dert.

Her iki türlü de burnunuz boka batabilir. Ödetiyorsun, "bana hesap ödetti... vır vır vır." Ödetmiyorsun, "eski kafalı bu... vır vır vır."

Alman usulu hic uzmez arkadaslar ( ama ilk randevuda odemeyi teklif edin odemesiniz bile )
w hanım zaten belli başlı raconlara hemcinslerim olarak uyuyoruz.
yani sence de bir kadının sevdiği adama yemek ısmarlama hakkı yok mu? diye sormuyorum belki yok dersin diye riske edemedim slslsji

w hanım zaten belli başlı raconlara hemcinslerim olarak uyuyoruz.
yani sence de bir kadının sevdiği adama yemek ısmarlama hakkı yok mu? diye sormuyorum belki yok dersin diye riske edemedim slslsji
Tabiii olmaz olur bu bir haktir, israr da ediyorsa tadindan yenmez ustune tatli matli ne varsa artik...

ya benim param olduğu için herkesin parası var sanıyorum mesela askdjfkgkfhfjf o yüzden karşımdaki atılınca karışmıyorum djfjfkgj sonra biri bana cimri misin deyince dank etti. ha dedim derin eşeklik etme fkgjgjg
mesele değil ya bu konular fark etmiyor bana.

kizlar, sizin yuzunuzden, erkeklerin kafalarini karistirdiginiz icin her yerde fifty fifty hesabi yapan erkekler dolu.. ayrica bunlar size degil, BANA denk geliyor hep. cidden ask olsun.
Bana hiç denk gelmedi, ne üniversite yıllarında ne de sonrasında hatta paramı ödemek istediğim için hep terslendim.

tam bi kahve lover olduğum için genellikle kahveleri ben ısmarlıyorum….. elimle göğsünden tutup “senin paran bu mekanlarda geçmez zeytin gözlüm” diyorum……

gerçek hanımefendiler ne yapacağını bilir diyerek konudan uzaklaşıyorum slslsji

edit- hakiki

hiç lafı olmamalı böyle şeylerin. ben hoşluk yapmak isterim, bozulursa kafasını kırarım sevdiceğimin, sonra bir gafası olmaz. ve ona aldığım şapkayı takacak bir gafası kalmaz. ve şapkaya verdiğim para boşa gitmiş olur.

ben paramın havaya gitmesinden hoşlanmam...

kapalı alanda bile gafamda.. çünkü gafamı seviyorum ve başına iş gelsin istemem..

ya birakin yaaaaaa. birdaha hicbir kadindan duymak istemiyorum boyle seyler. yok arada alman usulu, yok arada ben oderim bilmem ne.. fark etmiyor filan da demeyin.. YAPMAYIN

niye ödetmesin ki sorusuna bir türlü yanıt bulamadım...

Bir çalışma arkadaşım vardı kız arkadaşı da dahil olmak üzere hep birlikte yemeğe çıktık. Sonra çalışma arkadaşım hesap için atıldı kız arkadaşının kartını aldı ve kız arkadaşının kartından onun ücretini kendi kartından da kendi ücretini ödedi. Sonuçta çok centilmence bir tavır kız ödemeye kalkmadı ve böylelikle yorulmadı. :) O günün iticiliğini hala üzerimden atamıyorum. Kesinlikle bu tarz ince hesapları çok irite edici buluyorum.
Normalde tabii ki bu durumun gündem olması doğru değil kız yahut erkek farketmeksizin hesap ödeyebilir, ödemeli de. Sürekli erkek ödemeli fikri hele ki kadının ekonomik özgürlüğü söz konusuysa hiç hoş değil.

Son düzenleme:
Geri