ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Lütfen gerçek hissiyatlarinizi yazar mısınız cidden merak ediyorum .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
niye zayıf olsun ki, iki gözü var duyguları var yoğun yaşayabiliyordur her şeyi.Neden prenses olsun yahu ne alakası var sadece bir kez değil iki kez değil her ortamda ağlayan erkeği baz aldım şahsen bu bana bir erkeğin zayif olduğunu gösterir her ortamda ağlamazsin ya
Satır aralarında bahsettigin şeyler çok farklı ama kadin erkekli ortamlarda bir erkeğin sürekli ağlaması beni iter diger kadinlarida iter bir erkegin hududu olmalı gözyaşları herşey için akmamali bana göreniye zayıf olsun ki, iki gözü var duyguları var yoğun yaşayabiliyordur her şeyi.
aksine bir erkek bir ortamda ya da sizinle yalnız iken ağlıyorsa yanınızda kendini rahat hissediyordur ve muhtemelen sizden saklayabilecek pek az şeyi vardır.
hemcinsimin gururu ve işte bu toplumsal yargılar kendini her ortamda rahat hissetmesine engel oluyor.
e her şeyin fazlası zarar tabi.Satır aralarında bahsettigin şeyler çok farklı ama kadin erkekli ortamlarda bir erkeğin sürekli ağlaması beni iter diger kadinlarida iter bir erkegin hududu olmalı gözyaşları herşey için akmamali bana göre
Sürekli ağlayan bir erkek kötü intiba bırakır.e her şeyin fazlası zarar tabi.
gülebilen insan, ağlayabilir de.
e varsa böyle biri terapiye salık verelim. bu kadar sık ağlamasına sebep bir rahatsızlığı olsa gerek.Sürekli ağlayan bir erkek kötü intiba bırakır.
Zevcesi hallediyor neyse ki dumur etti bizi aylardır )e varsa böyle biri terapiye salık verelim. bu kadar sık ağlamasına sebep bir rahatsızlığı olsa gerek.
Ne neyin peşine takılmış anlamadım yakin çevrede ortak arkadaşlardan birinin eşi bir kaç kez yaptı bunu a desen ağlıyor b desen ağlıyor normal mi bu sencemuhalefet etmek için demiyorum ama ''her ortamda sürekli ağlayan'' sözü bile bir şeylerin peşine takılmışlık izlenimi yaratıyor bende.
kim, kimler ağlıyor. çevrenizde var mı böyle biri? büyük ihtimal yok.