Bir erkek karşınızda ağlasa ne hissedersiniz ? (Kadınlara soruyorum)

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Lütfen gerçek hissiyatlarinizi yazar mısınız cidden merak ediyorum .

Erkeğine göre değişir. Sevdiğim saydığım biri ise üzülürüm. Bana yanlış yapan bir erko ise ağla zırla geber derim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Konu ne? Yılların ayların mücadelesinin, birikmişliğinin sonunda patlamışsa göğsüme yatırır maneviyatını Allah katına çıkarırım.
Onun dışında bok

• Alkış
tanımadığım biri herhalde karşımda ağlamaz diye düşünerek, sevdiğim bir erkek için de üzülürüm. kıyamıyorum ben, kim bilir neleri tutmuştur içinde. ay şu an biri karşımda ağlıyormuşçasına kederlendim :emoji_face_palm:

bu konu son dönemde prenses erkek muhabbetine bağlanır. erkek şöyle olur, erkek şunu yapar, erkek ağlamaz vs. vs..
kadın, erkek ayrımı yapmadan insan olarak bakmak lazım çoğu konuya. sosyal medyanın kirli dünyasıyla düşüncelerinizi kirletmeyin.

• Hımm
Neden prenses olsun yahu ne alakası var sadece bir kez değil iki kez değil her ortamda ağlayan erkeği baz aldım şahsen bu bana bir erkeğin zayif olduğunu gösterir her ortamda ağlamazsin ya

kimsenin karşısında ağlamam, gözüm bile dolmaz.
bir kere yaşandı o da sondu.
onun nedeni de durumun duvarlarımı yıkmaya müsait hala gelmesiydi.

• Beğen
Neden prenses olsun yahu ne alakası var sadece bir kez değil iki kez değil her ortamda ağlayan erkeği baz aldım şahsen bu bana bir erkeğin zayif olduğunu gösterir her ortamda ağlamazsin ya
niye zayıf olsun ki, iki gözü var duyguları var yoğun yaşayabiliyordur her şeyi.
aksine bir erkek bir ortamda ya da sizinle yalnız iken ağlıyorsa yanınızda kendini rahat hissediyordur ve muhtemelen sizden saklayabilecek pek az şeyi vardır.
hemcinsimin gururu ve işte bu toplumsal yargılar kendini her ortamda rahat hissetmesine engel oluyor.

Ölüm dışında ağlamayı yakıştıramıyorum erkeğe.
Sevgiliden ayrıldıktan sonra ağlayan yada dram filminde gözleri dolan erkek vs vs...
Duygusuzluk anlamı değildir.

niye zayıf olsun ki, iki gözü var duyguları var yoğun yaşayabiliyordur her şeyi.
aksine bir erkek bir ortamda ya da sizinle yalnız iken ağlıyorsa yanınızda kendini rahat hissediyordur ve muhtemelen sizden saklayabilecek pek az şeyi vardır.
hemcinsimin gururu ve işte bu toplumsal yargılar kendini her ortamda rahat hissetmesine engel oluyor.
Satır aralarında bahsettigin şeyler çok farklı ama kadin erkekli ortamlarda bir erkeğin sürekli ağlaması beni iter diger kadinlarida iter bir erkegin hududu olmalı gözyaşları herşey için akmamali bana göre

Bence ağlamayan öküzlerden korkalım serçe jfjfj

• Kahkaha
muhalefet etmek için demiyorum ama ''her ortamda sürekli ağlayan'' sözü bile bir şeylerin peşine takılmışlık izlenimi yaratıyor bende.
kim, kimler ağlıyor. çevrenizde var mı böyle biri? büyük ihtimal yok.

• Hımm
Hayatımda 3 bilemedin 5 kez ağlamışımdır. Aylar önce, forumlardan tanıdığım bir abim denk geldi çok kötü olduğum anıma. Resmen çocuk gibi ağlayarak anlatmıştım derdimi de, adam gibi dinlemişti eksik olmasın.

Benim karşımda ağlasa bir başkası, ben de ağlarım. Dayanamam.

muhalefet etmek için demiyorum ama ''her ortamda sürekli ağlayan'' sözü bile bir şeylerin peşine takılmışlık izlenimi yaratıyor bende.
kim, kimler ağlıyor. çevrenizde var mı böyle biri? büyük ihtimal yok.
Ne neyin peşine takılmış anlamadım yakin çevrede ortak arkadaşlardan birinin eşi bir kaç kez yaptı bunu a desen ağlıyor b desen ağlıyor normal mi bu sence

ağlamak, kadınlara ya da çocuklara özel bir şey değil tabii ki. erkekler de ağlayabilir; fakat bunu bir silah olarak kullanıyorsa, sürekli timsah gözyaşı döküp demagoji yapıyorsa, sorunlardan kaçış yolu olarak görüyorsa, bende de hiç kabul karşılığı yok. onun haricinde gerçekten bir derdi, tasası varsa birlikte sarılıp ağlayabiliriz.

Geri