Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçi söylemiyorsa dilinin ne önemi var süreyyamNe bilim ya?
Ben direkt insanim.
Söylüyorsa,seviyodur herhalde.
Sevmiyorsa da söyleyebilir.
Insanlik hali.Olabilir.
Öyle su haraketi ile bunu mu demek istedi sunu mu demek istedilerle ömür mü gecer?Yorucu be.
Zaten sevgiye degil,aska inaniyorum ben.O yalan söylemez hic.
Göstersin yeter deme sakin Ayşam..İçi söylemiyorsa dilinin ne önemi var süreyyam
evet haklısın, yalnız gerçekçi olmak lazım. dediklerin olsa bile o seni seviyorum ve benzeri sözler illaki duyulmak istenecek.Sevdigini en cok ihtiyaclarinizi gozetip onlari sen istemeden almasinda hissediyorum. Bu bazen bir krem olur, bazen ilac, bazen corap. Takip etmesi seni senden fazla dusunmesinde bunu hissetiriyorsa seni seviyorum demesine bile gerek kalmaz.
Ee deyiverin arada ne olacak sanki...evet haklısın, yalnız gerçekçi olmak lazım. dediklerin olsa bile o seni seviyorum ve benzeri sözler illaki duyulmak istenecek.
Hossosiyetlerimiz nelerdir Ayşam?Hassasiyetlerinizi gözetmesi…
Yani şöyle herhangi bir konuda bizim sevmediğimiz düşünce ya da tavrı gözeterek bir eylemde bulunmaları. Yani iki kişilik yaşamak biraz.Hossosiyetlerimiz nelerdir Ayşam?