Bir Erkeğin "Seni Seviyorum" Demekten Başka Sevgisini Gösterebileceği Davranışlar

Konu sahibi son olarak 2467 gün önce görüldü
seni seviyorum demek bir davranış değil ki zaten

kocaman sımsıkı sarılsın, söze lüzum yok.

Söylemleri ile davranışlarının tutarlı olması, sadakati, fedakarlığı, güvenirliği, espirili bir odun olması kafidir :)

Anne ve babanız ağır bir ameliyat geçirip hastanede iken günlerdir tek kelime etmemiş gizli saklı ağlarken evinizden oldukça ters bir semt'ten çıkıp akşamın bir saatinde "asagidayim seni göreyim" diyerek kapiya gelmesi sıkıca sarılması "ağlama hepsi geçecek" demesi.

Ve sigara kullanmasına rağmen astim hastası olan sevgilisi ile bulustugunda asla sigara içmemesi

Artik Seni seviyorum demese de olur.

Aynı sabaha uyanmak karşılıklı sevginin en güzel temsilidir bence.

burnundan iceri basmali kalem sokun. tombo 0.9 uç da olabilir.

mesela ben yegenlerimi boyle seviyorum.

Anlamlı şarkılara etiketlemesi, alakasız konuları bahane edip pm atması vs vs.

Ben içerek gösteriyorum, içmeyince gösteremiyorum, utanıyorum. Beni bilen bilir.

Bana seni seviyorum demesin varsın ama saygı duysun, akşam eve geldiğinde derdini benimle paylaşsın, hergün bugün nasılsın diye sorsun bana, babam gibi ceketinin iç cebine benim için çikolata saklasın, bol bol sarılsın, öperkende hep koklasın, sabah işe giderken görüşürüz hayatım demeden kapıdan çıkmasın, gurur duysun benimle, ne güzel sevgilim var desin de varsın seni seviyorumda demesin..

Kırdığında kıyamayıp gönül almaya çalışması

Geri