Bir erkeği mi yoksa bir kadını mı memnun etmek daha kolaydır?

Konu sahibi son olarak 1070 gün önce görüldü
Kadinin onune dunyayi sersen su tarafa dogru sersek daha iyi olmaz miydi der; kadin olarak diyorum ki kadinlari memnun etmek daha zordur :)

ben kadin degil miyim acaba ya.. kokorec salgama bile tav oluyom. gunde iki kez araninca hosuma gidiyo. yere goge sigdiramiyom. iliskiye basladiktan sonra benle yasamak ne kolaymis he. buyuk sansim valla.....

Insani memnun etmek zordur gensler

Erkekler olarak küçük şeylerden mutlu olmayı biliyoruz

kadınlar memnuniyetsiz genelde ya
hiçbirşeyden memnun olamıyorlar bazıları .s

Yff erko kuşkolar basit parametreleri olan canlılar, arada bir meme verimi, haftada veya 15 günde bir halı saha maçı izini, bir de işte ayda 1 diger erko kuşkolarla 3-4 saat takılabilme izni verirseniz,

dünyanın en güçlü, en maço, ve "hayırdır olm karıdan izin mi alıyorsunuz lan, Tuufaaan, alamadın mı lan iziiiiin"

+Sen nasıl aldın izin?
-Fffflişşş, sıığğğhh, ya Muraaat, hiç güleceğim yoktu bak Ekrem ne diyor nasıl izin aldın diyor, bilaaaader, ne izni, akşam yokum dedim...

Tadında götten sıkmalı triplere girecektir.

Ah bu, en erkek benim havaları...

Kadın bu kadar basit matematikte deel.

İşi bilen tarafa,kocaman dağlar bile ufacık tepe olur.Cinsiyet meselesi olduğunu düşünmüyorum.Ama istek ve haz olarak yorumlayacaksak;kadınları memnun etmenin daha çetrefilli olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle erkek.
Karnini doyurup verin eline kumandayı ondan mutlusu olamaz bu dunyada ,p

Minnacık bir ojeyle mutlu olan kadın da var, bir tepsi börekle mutlu olan adam da.

Yani ilişki dediğin şey bazen migros poşetinde saklıdır. Büyük jestler önemli değil, önemli olan doğru zamanlama.

Mini şeylerle mutlu olabilen biri varsa hayatında, ona iyi bak.
Yoksa… boşuna airfryer’da kalp kazanılmıyor.

vera haklı.
abi çok masum canlılarız lan. bebek gibi
ve bu bebekliğimizle onları memnun etmemiz ahhhh şaka mı yapıyorsunuz git deveye hendek mendek atlat deveye

Geri