Bir erkeği mi yoksa bir kadını mı memnun etmek daha kolaydır?

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Cinsiyetten çok kişilikle alakalı bir konu bence. Öyle insanlar var ki ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın. Ki böyle insanlar mutluluk nedir bilmezler ne yazık ki.

Kendimizi ufak şeylerden büyük mutluluklar duyabilecek şekilde yetiştirmeliyiz en başta. Hayat küçücük mutlu anlarla güzel ve değerli.

Mesela bir kadın mini minnacık bir ojeyle bile mutlu olabilir ya da bir adam bir tepsi börekten ;d

Kadını memnun etmek mi ?
Allahuekber!
Kadınlar memnun olmaz. Asla!

Kadına kırmızı oje alıp götürüp versen " ben bu renk kullanmıyorum eski sevgilinle karıştırdın herhalde " der olay çıkartır.

Sevgili Yazgı , bu söylediğinize siz inandınız mı gerçekten?
Kadınlar, çok zorsunuz ya.

Sevgili Yazgı , bu söylediğinize siz inandınız mı gerçekten?
Kadınlar, çok zorsunuz ya.

Bir kadını ağlatmak da mutlu etmek de kolaydır aslında. Fikirlerine değer verilen, sevildiği hissettirilen kadınlar mutludur. Ne aldığınızın bir önemi yok aslında olay tamamen ne verdiğinizle alakalı. Bir kadını en çok ona verdiğiniz değer ve ayırdığınız zamanla mutlu edersiniz.

Not: Duygusallaştırmayın beni :)

Memnun olacağı varsa olur, yoksa olmaz iki taraf da.

Bu arada erkekler çok düz zaten, istedikleri bellidir.

Bir kadını ağlatmak da mutlu etmek de kolaydır aslında. Fikirlerine değer verilen, sevildiği hissettirilen kadınlar mutludur. Ne aldığınızın bir önemi yok aslında olay tamamen ne verdiğinizle alakalı. Bir kadını en çok ona verdiğiniz değer ve ayırdığınız zamanla mutlu edersiniz.

Not: Duygusallaştırmayın beni :)

Sorun da burda sevgili Yazgı
Bir gün mutlu olduğunuz şeyden diğer gün hoşlanmamaya başlıyorsunuz.
Bir gün gösterdiğimiz sevgi, ertesi gün fazla geliyor ve kaçıyorsunuz.
Gerçekten siz kadınlar, ne istiyorsunuz?

Nef kendi ağzıyla dedi bak erkeklerin ne istediği belli kadınların ne istediği belli değil

Sorun da burda sevgili Yazgı
Bir gün mutlu olduğunuz şeyden diğer gün hoşlanmamaya başlıyorsunuz.
Bir gün gösterdiğimiz sevgi, ertesi gün fazla geliyor ve kaçıyorsunuz.
Gerçekten siz kadınlar, ne istiyorsunuz?

İlgide, sevgide, sadakatte süreklilik. En değişken hallerimize bile sabır ve tahammül, çocukça davranışlarımıza bir tebessüm. Bu gibi şeyler beyefendi. :)

İlgide, sevgide, sadakatte süreklilik. En değişken hallerimize bile sabır ve tahammül, çocukça davranışlarımıza bir tebessüm. Bu gibi şeyler beyefendi. :)

Evet, ben de öyle düşünüyordum.
Çok demekle az kalmışım, ‘çok fazla çok’ zorsunuz.

Beklentisiz, vaat vermeyen ve vaatlerden hoşlanmayan, nötr kalabilip durumları kişisel almayan kadını ve erkeği daima memnun edersiniz, onlar memnun olmaya hep hazırdır.

Bence Bütün TombuL Kızlar Memnundur. Ama Yinede Bayanları Mutlu etmek zordur. Mutlaka Bir Eksik Yönleri Vardır.

Erkekleri memnun etmek için bir şey yapmaya gerek yok

Kadınları mutlu edecek erkek henüz icat edilmedi, robot yapıp verseniz ellerine, bütün özelliklerini ve uygulamalarını kadın yüklemiş olsa, bir hafta sonra ondan da sıkılır. Sonra der ki "kim yaptı lan bu robotu" diye söylenmeye başlar.
Çünkü "insanlar" değişken canlıdır, hem fizyolojik hem de psikolojik olarak. Bu yüzden menmuniyet konusu herkes için hemen hemen aynıdır.
Kadınlar daha değişken ruha sahipler, hayata daha renkli bakıyor oldukları gerçeğini de unutmamak lazım. İnsanların ilişkilerinin bitiş sebebi de zaten sürekli monoton seyirde devam etmesi.

SG1B5dTzaPs

diE Nicomedia extinction forumun şeytan üçgeni bu kadını nasıl mutlu ederiz :) Nuri Alço bile içinden diyor ulan bunca kadın gördüm böylesini görmedim diye.

kadın milletini memnun edemezsin.
ne yaparsan yap yani memnun olmuyorlar bir türlü

Run kadınlar konusunda çok tecrübesizim kardeşim.

Insani memnun etmenin en zor tarafi bazen onu kirmak yerine boynunuzu kirmanizdir maalesef.

Memnuniyetsiz kadin da var, erkek de. Bunlar genel de istedigi insanlar ile degil ihtiyaci oldugunu dusundugu insanlar ile birlikte olduklarindan memnuniyetsiz oluyor.

Kadin ve erkek olarak bakarsak konu cok uzar milyarlarca insan var hepsinin beklenti skalasını örneklemek zor. Bide genel kanı konussak bu sefer "ya kadin erkek olarak bakmayin abi insan olarak bakın" cılar da cikicak iyice sarpa saricak.

Olum insanin kendisini memnuniyetsiz lan zaten. Hersey olabilir. Cok istersin seneler sonra ulasirsin ama daha fazlasını istersin.

Geri