Bir dost fısıldadı sizi bana

• Kullanıcı jared
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 1592 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size roman mi lazımdı ?
Sesim kargadan hallice idare lambasi kıvamında

çok teşekkür ederim arkadaşım. 50 foruma üyeyim hiçbirinde böyle karşılanmadım valla.

erzicana vardıııım ne güzel baağlar dıptıs. oyyy geberdim gülmekten. hadi sımsıkı sarıl bana ve kucakla. merkez6958 tmm. :dusun:

sen iyi de şarkı söylersin ha. roman mısın?

Bişe anladımsa arap olayım. sen işte sen siz değilim ben; benim. biz deiliiim çistaka dıptıs hatta du-dudf duduf sabbaslar fenaaa hacı abla. :haha:

ilk menşınımı senden aldım. beğenmene sevindim.

Dipnot.1- Bildirimlerim çoğaldı bakamıyorum.
2- trafik yoğun
3- beğeni ya da tşk butonlarım henüz aktif olmadığından konuma ilgi gösterenlere teşekkür edemiyorum bi menşın denemesi yapcam

Auria doktor. sen misin la bayan niki alıp makara mı yapı10 milletle ahhhahha :zuha:

Anlamadım ne doktoru ne makarası? :kiki: Birine benzettiniz sanırım. :)

hoşgeldin cemal başgan, uslu dur ha uçururlar valla. :p

Size roman mi lazımdı ?
Sesim kargadan hallice idare lambasi kıvamında
herşeyin acemiliği zor be anam. çözmeye çalışıyorum bişeleri ama şu ana kadar en hazır cevap, sıcak kanlı, nüktedan sıralamasında başı çekiyorsun. roman mısın işin şakası. roman da bizim hikaye de bizim.tşklr iyi forumlar.

Anlamadım ne doktoru ne makarası? :kiki: Birine benzettiniz sanırım. :)

tmm açtığın konulara baktım bizim aura olabiliten yok. benzetmeden dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan özür dileriz. akçaabat belediyesi ahhhahhha :gtr:

Cemal amca beni ifşa etme de ne yapıyosan yap. eheheh

allahın fındık kafalısı sakinim tmm. :kop:

Aleyküm Selam , hoşgeldiniz.
sağol zeynep

Cemal sen misin olum?
benim buyrun? la olm biri kuyuya bi taş attı herkeş cümburlop. cemal kim makina kimya? sen kimsin?

hoşgeldin cemal başgan, uslu dur ha uçururlar valla. :p

kirazıııııım. oy seni veren rabbime kurban olayım.

çoklu alıntı yaptım. serverin bi kotası var sanırsam. çıkmadı seninki. 2. 3. taramamda sana teşekkür etmediğimi tesbit ettim. avatarını onore edecek kelimeleri arattırken hardiskimde; kifayet etmedi, kısa devreye düştü. asdfghjk ))) tşklr iyi forumlar. :heyoo:

tşklr

valla bak nikin ukala die yazıom. ingilizcede you hem 1. tekil, hem 1. çoğul şahıs. yani hem sen,hem siz . Bi kavram karmaşası var hacı. 1. tekile neden siz deriz ki. hoşgeldin. yazmalıyız diye düşünüyorum. iz takısı çoğul. ne yani ben 20 kişi ile mi geldim?

sağol hera

oyy geberdim gülmekten. adam beni tanıdı beyler siz kaçın. ahhhahha. sahi kimsin la?

bu arwen ben gibi ha 50 forumda gördüm ben arweni. hee hb merci

dipnot. bu ne la? anında 5 kişi hg dedi. faal bi foruma benzio :alkis:

Her Arwen ben değilim :D Arwen nicki yaygın kullanıyor ; malum filmden :p

çoklu alıntı yaptım. serverin bi kotası var sanırsam. çıkmadı seninki. 2. 3. taramamda sana teşekkür etmediğimi tesbit ettim. avatarını onore edecek kelimeleri arattırken hardiskimde; kifayet etmedi, kısa devreye düştü. asdfghjk ))) tşklr iyi forumlar. :heyoo:

Ahah teşekkürler, sanada iyi forumlar :)

Hos geldiniz, keyifli forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri