K
Kırmızı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Size roman mi lazımdı ?
Sesim kargadan hallice idare lambasi kıvamında
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok teşekkür ederim arkadaşım. 50 foruma üyeyim hiçbirinde böyle karşılanmadım valla.
erzicana vardıııım ne güzel baağlar dıptıs. oyyy geberdim gülmekten. hadi sımsıkı sarıl bana ve kucakla. merkez6958 tmm. :dusun:
sen iyi de şarkı söylersin ha. roman mısın?
Bişe anladımsa arap olayım. sen işte sen siz değilim ben; benim. biz deiliiim çistaka dıptıs hatta du-dudf duduf sabbaslar fenaaa hacı abla. :haha:
ilk menşınımı senden aldım. beğenmene sevindim.
Dipnot.1- Bildirimlerim çoğaldı bakamıyorum.
2- trafik yoğun
3- beğeni ya da tşk butonlarım henüz aktif olmadığından konuma ilgi gösterenlere teşekkür edemiyorum bi menşın denemesi yapcam
Auria doktor. sen misin la bayan niki alıp makara mı yapı10 milletle ahhhahha :zuha:
herşeyin acemiliği zor be anam. çözmeye çalışıyorum bişeleri ama şu ana kadar en hazır cevap, sıcak kanlı, nüktedan sıralamasında başı çekiyorsun. roman mısın işin şakası. roman da bizim hikaye de bizim.tşklr iyi forumlar.Size roman mi lazımdı ?
Anlamadım ne doktoru ne makarası? :kiki: Birine benzettiniz sanırım.![]()
Cemal amca beni ifşa etme de ne yapıyosan yap. eheheh
sağol zeynepAleyküm Selam , hoşgeldiniz.
benim buyrun? la olm biri kuyuya bi taş attı herkeş cümburlop. cemal kim makina kimya? sen kimsin?Cemal sen misin olum?
hoşgeldin cemal başgan, uslu dur ha uçururlar valla. :p
Hoş geldin..
tşklr
valla bak nikin ukala die yazıom. ingilizcede you hem 1. tekil, hem 1. çoğul şahıs. yani hem sen,hem siz . Bi kavram karmaşası var hacı. 1. tekile neden siz deriz ki. hoşgeldin. yazmalıyız diye düşünüyorum. iz takısı çoğul. ne yani ben 20 kişi ile mi geldim?
sağol hera
oyy geberdim gülmekten. adam beni tanıdı beyler siz kaçın. ahhhahha. sahi kimsin la?
bu arwen ben gibi ha 50 forumda gördüm ben arweni. hee hb merci
dipnot. bu ne la? anında 5 kişi hg dedi. faal bi foruma benzio :alkis:
çoklu alıntı yaptım. serverin bi kotası var sanırsam. çıkmadı seninki. 2. 3. taramamda sana teşekkür etmediğimi tesbit ettim. avatarını onore edecek kelimeleri arattırken hardiskimde; kifayet etmedi, kısa devreye düştü. asdfghjk ))) tşklr iyi forumlar. :heyoo:
Hoşgeldin :cici:
teşekkürler arkadaşlar. :lelele:Hoş geldiniz.